2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 66 پست
ترسیدم همه بفهمن نگاه کنن آبروم بره یکی با دلسوزی یکی با تمسخر بدم میاد کسی اونجوری نگام کنه

خدا جواب تمسخر رو میده صد در صد 

برو فیتنس خیلی خوبه ، رژیم شیرینی مصنوعی هم بگیر خیلی کمک میکنه بجاش خرما و عسل و شیره و... شیرینی طبیعی بخور

ایروبیک سریع تر جواب میگیری اما اگه رهاش کنی و رژیمتم قطع کنی همش برمیگرده یا ادامه بده یا رژیمتو نگهدار

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

نمیدونم مردم ما کی میخوان دست بردارن ازاین کارشون جالبه بدونی تو امریکا اگه یکی راجب یکی دیگ نظر بده میتونن ازش شکایت کنن.عزیزم نمیتونم بگم ناراحت نباش و نشو چون متاسفانه خودمم ازاین حرفا خوردم مدام بهم میگن چرا لاغری🤦🏻‍♀️فقط سعی کن بهترین ورژن خودت باشی و اونجور که دلت میخواد باشی درهرصورت زیبایی چه ۱۱۶ کیلو باشی چه ۷۰ کیلو فقط مهم خودتی که چه لایف استایلی داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مردم ما کی میخوان دست بردارن ازاین کارشون جالبه بدونی تو امریکا اگه یکی راجب یکی دیگ نظر بده ...

کاش همه مثل شما فهمیده بودن

هدف من کم کردن اضافه وزن وزن اول ۱۱۶ فعلی ۱۰۶  هدف اول ۹۰ هدف دوم ۸۰ هدف آخر ۷۰ به امید خدا دارم پیش میرم... تاریخ شروع ۵ دی ۱۴۰۱

منم یه بار از دست یه خانم چاق دلم شکست

چند سال پیش یکی از عزیزترین کسانمو بعد از یه دوره بیماری سخت از دست دادم تمام طول بیماریش و تا ماه ها بعد فوتش روحیه ام داغون بود و ازخواب و خوراک افتاده بودم آب هم به زور از گلوم پایین میرفت اشتها به هیچ چی نداشتم تمام طول روز شاید فقط چند لقمه نون پنیر بود غذای من و به شدت وزن کم.کرده بودم

توی همچین وضعیتی توی یکی از مراسم های فوت ایشان یکی از خانم ها واسه دلجویی از من و قیافه ام تعریف کرد فوری یکی از اقوام نزدیکم که خیلی هم چاق بود اون زمانها برگشت گفت این جنسش خوبه هرچی میخوره میسوزونه 

ازما بیشتر میخوره

از حرفش سوختم واقعا حالا من عزادار که آب را هم به سختی میخورم ایشان کجا غذا خوردن منو دیده بود و از کجا لقمه های منو شمرده بود که فهمیده باشه من چقدر خوردم و خودش چقدر... مهمتر از همه اینکه من همه اعضای خانواده ام چاق بودن اون از کجا جنس منو مستعد لاغری تشحیص داده بود نمیدونم

هنوزم از حرفی که اون روز توی جمع زد ناراحتم..ِ.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
من بشم ۷۰ برام مهم نیست اون هر چی میخواد باشه اصلا بشه ۵۰ برام مهم نیست فقط من بشم ۷۰ یعنی میشه خدای ...

نترس عزیزم من کلی آدم چاق میشناسم که بعد از یه دوره ورزش و رژیم شدن مانکن 

فقط اولا حواست باشه که آب زیاد بخوری روزی 8 لیوان حداقل که پوستت خراب نشه

بعدشم فقط با نخوردن سعی نکن لاغر کنی رژیم+ورزش 

اینم بدون که توی کوتاه مدت وقتی بخای زیاد وزن کم کنی به کبدت فشار میاد و کلی عوارض داره خدای نکرده و اگه سر خود با هیچ چی نخوردن بخای لاغر کنی کم خونی میگیری خدای نکرده

کلا غصه بیخودی نخور با مشورت دکتر با رژیم سالم توی دوره زمانی مشخص به وزن دلخواهت میرسی

منم یه بار از دست یه خانم چاق دلم شکست چند سال پیش یکی از عزیزترین کسانمو بعد از یه دوره بیماری سخت ...

منم یمدت بخاطر کنکور و افسردگی و داروهایی که استفاده میکردم ضعیف شده بودم و لاغر یبار رفتم خونه داییم اینا زنداییم گفت چرااینجوری شدی؟ گفتم چجوری؟ گفت از ریخت افتادی خودم فقط کنترل کردم که نزنم تو دهنش و نگم اخه تو چی از من میدونی که من با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنم فقط اون لحظه ازاونجا دراومدم این حرفا واقعا رو اعتماد بنفس ادمم تاثیر داره

نترس عزیزم من کلی آدم چاق میشناسم که بعد از یه دوره ورزش و رژیم شدن مانکن  فقط اولا حواست باشه ...

چشم عزیزم مرسی از اینکه وقت گذاشتی

هدف من کم کردن اضافه وزن وزن اول ۱۱۶ فعلی ۱۰۶  هدف اول ۹۰ هدف دوم ۸۰ هدف آخر ۷۰ به امید خدا دارم پیش میرم... تاریخ شروع ۵ دی ۱۴۰۱
منم یه بار از دست یه خانم چاق دلم شکست چند سال پیش یکی از عزیزترین کسانمو بعد از یه دوره بیماری سخت ...

بمیرم برات خدا بیامرزه عزیزتو  دعای خیر اون همیشه باهات باشه بعضی ها کلا نمیفهمن چی میگن حرفی میزنن که بقیه فکر نکنن لالن خدا جوابشونو بده ما بنده ها کاری از دستمون نمیاد 

بمیرم برات خدا بیامرزه عزیزتو  دعای خیر اون همیشه باهات باشه بعضی ها کلا نمیفهمن چی میگن حرفی م ...

خدا همه رفتگان شما را هم بیامرزد.

دور از حضور بعضیا مغزشون آکبند آوردن آکبند هم میخوان ببرن! نمیفهمدن چه حرفی را کجا باید زد کجا نزد!

عزیزدلم... اشکالی نداره آدمی که حرف مفت بزنه همیشه هست. تاپیک آخر منو بخون دوست منم دوست که چه عرض کنم البته نشسته چیا که درمورد من نگفته، نمیخوام بگم همینجوری خوبه خودتو دوس داشته باش. میخوام بگم خودتو دوست داشته باش و به خاطر خودت به خودت اهمیت بده آروم آروم با روش درست وزن کم کن بذار بقیه هرچی میخوان بگن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

سلام 

تو میگی چاقی و حرف میشنوی 

من از لاغریم چقد حرف شنیدم. هر کاری هم میکردم چاق نمیشدم. بعد از این لاغرای خوش اندام هم نبودم. استخون بندیم کمی درست بود گوشت و چربی کم.میگفتن توام خیلی لاغریا. یا میگفتن روز ب روز جوجه میشی. خلاصه بیخیال کلی میگم . 

شاید بعضی ها هم از روی سادگی میگن یه سری حرف ها رو . واقعا میگما. بعضی ها سیاست حرف زدن ندارن اما تو دلشون چیزی نیست. حلالشون کن. بیخیال بابا‌ ‌‌. 

بابای خدا بیاممرزم میگفت گوشت میگه کجات زشته خوشگلش کنم. اکثر ادم های تپل خوشگلن. ولی ادم ک لاغر میشه بینی بزرگ دیده میشه، دهن بزرگ دیده میشه و.... 

بیخیال بابا. لبخندتو عشقه🙂 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

خواهره منم به مقدار اضافه وزن و شکم داشت هر ننه قمری رد میشد از خاله عمو تا صد پشت غریبه هی بهش میگفتن تو چاقی،از در رد نمیشی و...بچه هم بود مثلا۹/۱۰سالش بود.مامانمم هی زنگ میزد بهشون مگه نون شماهارو خورده،به شماها چه،تچ زندگی ما چرا دخالت میکنین،هرکی ناراحته با ما رفت و آمد نکنه،انگار خودتون بی عیبین،بچمو له میکنین با این حرکاتتون،حق ندارین بیاین خونمون یا با این بچه همکلام شین،یبار دیگه ببینم ازتون چنین دری وریاییو خودتون میدونید و اینا.اینقدر گریه میکرد و ناراحت میشد ماهاهم پا به پاش گریه میکردیم که چرا مردم با این بچه اینطوری میکنن.چاقه اونطوریم نبود بخدا فقط یذره شکم داشت ولی چون ماشالا چهارشونه س اینطور فکر میکردن.میگف غذا نمیخورم همه مسخره م میکنن.من نمیرم مدرسه.نمیام مهمونی.از خونه نمیزد بیرون اصلااااا.به حق این شب عزیز هیچکدومشونو حلال نمیکنم که اینقدر این بچه رو اذیت کردن ایشالا صد برابرشو جواب بدن.افسردگی دچار طفل معصوم کردن.الهی خیر نبینن زبونشون که زبون نیس نیشه ماره غاشیه س.دیگه پارسال تابستون بود رفت باشگاه،بدنسازی کار کرد دیگه الان همه حسرت هیکلشو میخورن.ولی هیچکدوممون اون روزارو فراموش نمیکنیم.

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨