من چاقم تقریبا ۱۱۶ کیلوام و ۶ کیلو کم کردم الان ۱۱۰ هستم ،امشب برای مراسم احیا رفتیم خونه اقوام یه خانمی بود نمیشناختمش به من نگاه پیکرد میپرسید از جاریم اون کیه اونم معرفیم کرد و اون خانومه اندازه شکم منو نشون داد تو بدن خودش بعد خندید باند شدم یکم استکان اینا شستم چند باری دیدم فقط از من حرف میزنه من تصمیم گرفتم لاغر بشم انقدر که حرف شنیدم فعلا ۶ کیلو کم کردم وزن هدفم ۷۰ کیلوعه ولی خیلی دلم شکست میگن شبهای قدره همو حلال کنید از هم بگزرید ولی من حلالش نمیکنم آخر مجلسم بهم گفت یکم لاغر کن من خودم میدونم چاقم خونه ما آینه هم داره من خودمو دیدم لازم نبود بگه و مسخره کنه خواهش میکنم ازتون کسی رو دیدین ایرادی داره مسخره اش نکنین پیام بزارین میخونم برای منم دعا کنید یا لاغر بشم یا بمیرم 😭😪
هدف من کم کردن اضافه وزن وزن اول ۱۱۶ فعلی ۱۰۶ هدف اول ۹۰ هدف دوم ۸۰ هدف آخر ۷۰ به امید خدا دارم پیش میرم... تاریخ شروع ۵ دی ۱۴۰۱
بخدا رو می بینن اینجور میگن.من نامزد کرده بودم فامیل شوهر هزارتا متلک میگفتن برا چاقی، حالا یه عروس ...
نمیدونم میبینن قبولش دارن یا نه چند باری رفتم و اومدم داخل آشپزخونه دیدم جمع کرده دو سه نفر رو به من اشاره میکنه میخنده نتونستم چیزی بگم ترسیدم همه بفهمن آبروم بره همه خیره نگاهم میکردن من قیافه خوبی دارم همه میگن ولی این چاقی باعث شده قیافه ام رو نبینن و فقط شگمم رو ببینن
هدف من کم کردن اضافه وزن وزن اول ۱۱۶ فعلی ۱۰۶ هدف اول ۹۰ هدف دوم ۸۰ هدف آخر ۷۰ به امید خدا دارم پیش میرم... تاریخ شروع ۵ دی ۱۴۰۱
چه قدر اون خانم کار زشتی کرده ،بحق این شبهای عزیز از خدا میخوام ما از کسایی نباشیم که دل بشکنیم ،عزیزم مردم همیشه یه حرفی واسه گفتن دارن ،لاغر باشی یه چی بهت میگن ،چاق باشی یه حرف دیگه ،من خودم از زمان مجردی نرمال یا شاید لاغر بودم ،مادر شوهرم جلوی روم بهم تیکه مینداخت ،خواهر شوهرام از دیگران میشنیدم که مسخره ه ام میکردن ،من به حرفاشون بها نمیدادم خودشون خفه شدن دیگه ،حالا یه چی بهت بگم شوهرم هر وقت خواهراشو میبینه بهشون میگه یکم لاغر کنید، هیچوقت بهم نگفته لاغری ،نمیدونم دیگران چه اصراری دارن راجع به وزن بقیه هم نظر بدن