2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 66 پست
عزیزم خودتو درگیر مردمی که حرفاشون تمام بشو نیست نکن  قبل از هر چیزی خودت رو دوست داشته باش و ...

ان شاالله برسی به آرزوهای قشنگت به حق این شب عزیز

هدف من کم کردن اضافه وزن وزن اول ۱۱۶ فعلی ۱۰۶  هدف اول ۹۰ هدف دوم ۸۰ هدف آخر ۷۰ به امید خدا دارم پیش میرم... تاریخ شروع ۵ دی ۱۴۰۱

کار خوبی نکرده.اما بابت کارش از اعمال خوبش به تو میدن یا از بدی هات میزارن واسه اون

خوشبختی تو دست خداست.نه انسانها.پس ناراحت نباش.گرچه بهت حق میدم.اماحیف وجود توست که به خاطر این افراد مکدر شه

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی مسخره میشم

به خاطر قیافم و اندامم

من خیلی مریضم و حتی نمیتونم کاری بکنم شرایطم بهتر بشه

دل شکستم هم هر روز شکسته تر میشه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

بخدا رو می بینن اینجور میگن.من نامزد کرده بودم فامیل شوهر هزارتا متلک میگفتن برا چاقی، حالا یه عروس ...

نمیدونم میبینن قبولش دارن یا نه چند باری رفتم و اومدم داخل آشپزخونه دیدم جمع کرده دو سه نفر رو به من اشاره میکنه میخنده نتونستم چیزی بگم ترسیدم همه بفهمن آبروم بره همه خیره نگاهم میکردن من قیافه خوبی دارم همه میگن ولی این چاقی باعث شده قیافه ام رو نبینن و فقط شگمم رو ببینن 

هدف من کم کردن اضافه وزن وزن اول ۱۱۶ فعلی ۱۰۶  هدف اول ۹۰ هدف دوم ۸۰ هدف آخر ۷۰ به امید خدا دارم پیش میرم... تاریخ شروع ۵ دی ۱۴۰۱
حلال کن به جاش دعا برای هدایتش کن شاید واقعا متوجه کار اشتباهش نیس 

قرآن سر گرفتیم و دعا کردیم گریه کردیم نگاه میکرد با دقت انگار میخواست بفهمه کی چه حاجتی داره اصلا یجوری بود رفتارش

منم خیلی مسخره میشم به خاطر قیافم و اندامم من خیلی مریضم و حتی نمیتونم کاری بکنم شرایطم بهتر بشه ...

خدای ما هم بزرگه ان شالله میبینه ما رو صدای ما رو میشنوه

کار خوبی نکرده.اما بابت کارش از اعمال خوبش به تو میدن یا از بدی هات میزارن واسه اون خوشبختی تو دست ...

عزیزمی ممنونم از حرفای قشنگت ❤

خیلی صبوری من جات بودم یه چیزی بارش میکردم .حالم بهم میخوره از این آدما انگار خودشون چه گوهی هستن&nb ...

ترسیدم همه بفهمن نگاه کنن آبروم بره یکی با دلسوزی یکی با تمسخر بدم میاد کسی اونجوری نگام کنه

عزیزم🥺 حلالم کن با جمله اخرت خندیدم 🤣 بخدا کافیه اراده کنی، ب وزن دلخواهت میرسی فقط اراده داشته ...

شاید برای تو خنده دار باشه عزیزم ولی من که هر روزم با این حرفا میگزره خیلی گریه داره باور کن از ته دلم گفتم یا بمیرم آرزوی مرگ خیلی بده

چه قدر اون خانم کار زشتی کرده ،بحق این شب‌های عزیز از خدا می‌خوام ما از کسایی نباشیم که دل بشکنیم ،عزیزم مردم همیشه یه حرفی واسه گفتن دارن ،لاغر باشی یه چی بهت میگن ،چاق باشی یه حرف دیگه ،من خودم از زمان مجردی نرمال یا شاید لاغر بودم ،مادر شوهرم جلوی روم بهم تیکه مینداخت ،خواهر شوهرام از دیگران می‌شنیدم که مسخره ه ام میکردن ،من به حرفاشون بها نمی‌دادم خودشون خفه شدن دیگه ،حالا یه چی بهت بگم شوهرم هر وقت خواهراشو میبینه بهشون میگه یکم لاغر کنید، هیچوقت بهم نگفته لاغری ،نمیدونم دیگران چه اصراری دارن راجع به وزن بقیه هم نظر بدن 

سال دیگه این موقع تو شدی 70 اون هم 120 کیلو!

من بشم ۷۰ برام مهم نیست اون هر چی میخواد باشه اصلا بشه ۵۰ برام مهم نیست فقط من بشم ۷۰ یعنی میشه خدایا