2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم🤕

703 بازدید | 26 پست

سلام دوستان امروزباشوهرم رفتیم بیرون وموقع شام خوردن اومد کنارمیزمون وبه شوهرم گفت براعشق ات یه گل نمیخری شوهرم گفت نه اونم رفت کنارمیزبغلی واون خانوم بهش پول  داد الان خیلی توفکرشم نکنه دلش شکسته اینم بگم هرموقع میریم بیرون خیلی ازاین بچه هامیان کنارمون من خودم ادم تنهایی هستم شوهرم اکثراماموریت طوری شده که بیرون رفتن امون بحث میکنیم من میگم اینوبراشون بخر یاپول بده وشوهرم مقاومت میکنه دیگه دوست ندارم برم بیرون اینم بگم شوهرم خودش بعضی جاهامن نمیگم کمک میکنه بهشون  شمامیریدبیرون چجورمدیریت میکنید 

گاهی انسانم آرزوست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرم تازگیا پر رو شدن گیر میدن خاله یچی برامون بخر مثلا اگه نزدیک ساندویچی باشیم  ساندویچ یا سوپری باشیم خوراکی از سوپری منم باید التماس بابام رو کنم یه قرون بهم بده بعد با دوستام میرم بیرون تو رودربایستی میخرم اگه حالا خودم درآمد و حقوق داشتم یچیزی اینکه ندارم به اینام کمک کنم زورم میاد

من بودم کمکش میکردم یا حد اقل با زبون نرمی باهاش صحبت می‌کرد ک مثلا گل تازه براش خریدم و اینا ..‌کاری ب خساست و اینا ندارم و ..‌رفتارش خوب نبوده ..سعی کن وقتی تنهایید راجع ب این قضیه باهاش حرف بزنی

چقدرم تازگیا پر رو شدن گیر میدن خاله یچی برامون بخر مثلا ساندویچ یا خوراکی از سوپری منم باید ابتماس ...

اره بخدا اونروزرفته بودیم ایس پک بخوریم گیردادن ایس پک چهارنفربودن پول ایس پک اوناشد۲۰۰ تومن واسه خودمون ۱۰۰

گاهی انسانم آرزوست
من بودم کمکش میکردم یا حد اقل با زبون نرمی باهاش صحبت می‌کرد ک مثلا گل تازه براش خریدم و اینا ..‌کار ...

شوهرم کلا ادم بداخلاقیه حوصله خودشوهم نداره من زنشم بعدازهشت سال کای مراعات میکنم باهاش حرف میزنم

گاهی انسانم آرزوست

من ترجیح میدم بهشون پول ندم 

چون اولا تو جیب خودشون نمیره میره تو جیب سر دسته شون.

بعدشم اینا دارن از احساسات ادم سواستفاده میکنن یه جورایی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اره بخدا اونروزرفته بودیم ایس پک بخوریم گیردادن ایس پک چهارنفربودن پول ایس پک اوناشد۲۰۰ تومن واسه خو ...

یا خدا😶من خدایی این پولا برای خودمم خیلیه اصلا دلم نمیاد بدم 

یا خدا😶من خدایی این پولا برای خودمم خیلیه اصلا دلم نمیاد بدم 

واسه همین شوهرم کلی بحث میکنه ومنم خیرسرم رفتم بیرون باکلی دلخوری میایم خونه ودرموردش حرف نمیزنیم ودوباره همین بلاسرمون میادالان ازعذاب وجدان اون پسرخوابم نمیادسرشبم به شوهرم گفتم خیلی ناراحتم‌واسه اون بچه گفت بیخیال توروخدا

گاهی انسانم آرزوست
چقدرم تازگیا پر رو شدن گیر میدن خاله یچی برامون بخر مثلا اگه نزدیک ساندویچی باشیم  ساندویچ یا س ...

من پارسال به یکی شون که ترازو داشت و خوراکی میخواست ۵ تومن دادم

برگشت گفت فلان چیز ۷۵۰۰ عه کم دادی

منم خیلی بهم برخورد تصمیم گرفتم بگردم نیازمند واقعی پیدا کنم کمک کنم

یا تو این صندوق های خیریه بندازم

واسه همین شوهرم کلی بحث میکنه ومنم خیرسرم رفتم بیرون باکلی دلخوری میایم خونه ودرموردش حرف نمیزنیم ود ...

خیلی داری سخت میگیری شما وظیفه ای نداری کمک کنی

از روی لطفه

بعدم وقتی میدونی چه قدر پر روئن و این پولم میرسه به بالا دستی شون، چرا فشار میاری به شوهرت که کمک کنه؟