2777
2789
عنوان

شما و خانواده هاتون روزه میگیرین؟چند نفرتون میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 90 پست

دینداری کمرنگ شده 

امر به معروف نیس 

دین رو به مسخره گرفتن 

خدا هم به مسخره شون میگیره 

شک نکن 

یهو دیدی یه زلزله اومد نیست و نابود 

انگار که اصلا نبودن

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونواده ما همه بجز داداشم خونواده همسرم بجز همسرمو منو جاریام هیچکس😂هیجده نفرن چهارتاشون قبل بیماری روزه میگرفتن ولط طفلیا مریض شدن بقیه میخورن

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من
ما هیچکودوم نمیگیریم

بستگی به عقایدتون داره ولی من اصلا نمیتونم بی عذر بخورم

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

تو فامیل ما تا ده سال پیش همه میگرفتن . الان همه کافر شدن هیچکس نمیگیره . خانواده مادریم ۲۵ نفریم قبلا همه میگرفتن به جز من و بابام و برادرم . الان از این ۲۵ نفر فقط سه نفر می گیرن ... متاسفانه کافر شدن شده کلاس ... من موافق یا مخالف دین نیستم . به نظرم هرکسی نظر و اعتقادش محترمه . خودمم اعتقاد ندارم . اما اینکه فکر میکنن کافر شدن کلاس داره رو نمیفهمم

به لطف خدا همه میگیریم حیف این فرصت نباشه؟! 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
همه همه میگیرن مگر افراد بیمار خانواده ها

خدا رو شکر خوشبحالتون چه با صفا میشه اینجوری سفره سحر و افطارتون 

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
به لطف خدا همه میگیریم حیف این فرصت نباشه؟! 

ماشاالله خدا سلامتی بده به همتون