2777
2789

خونه ما وپدرشوهرم اینا حدود۱ساعت فاصله ب محض یه نصف روز تعطیلی هم ک‌بشه باید بریم‌اونجا اخرهفته پنجشنبه جمعه هم باید بریم حالا نخوامم میرمخونه بابام ولی خونهدنباید باشم باید برم یکی ازاین دوجا خسته شدم ب خدا 

دلم‌میخوا‌د یروز تعطیل خونه خودم باشم نمیشه خسته شدم😭😭فقط ب فکز خودش اصلا ب ارامش من و‌بچه فکر‌نمیکنه😭😭از تعطیلات از اخر هفته متنفرم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نمیشه خودش بره و بیاد

نه براهرکی دیگه باشه برا دوستاش برا هرکی بخدا ده بار میره و‌میاد بحث‌من میشه میگه‌چ خبره مگه بیکارم هی تو‌جاده باشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه براهرکی دیگه باشه برا دوستاش برا هرکی بخدا ده بار میره و‌میاد بحث‌من میشه میگه‌چ خبره مگه بیکارم ...

خب از خونه به هیچ وجه بیرون نرو بگو ما هیچجا نمیریم .خودت برو .اونوقت مجبورمیشه نره

خب از خونه به هیچ وجه بیرون نرو بگو ما هیچجا نمیریم .خودت برو .اونوقت مجبورمیشه نره

ن اینجوری نیست باکتک‌میبره 

بی‌منطق ترین و‌خودخواه ترین کسی‌ک‌دیدم

نه براهرکی دیگه باشه برا دوستاش برا هرکی بخدا ده بار میره و‌میاد بحث‌من میشه میگه‌چ خبره مگه بیکارم ...

کاری که نخوان رو نمیکنن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
ن اینجوری نیست باکتک‌میبره  بی‌منطق ترین و‌خودخواه ترین کسی‌ک‌دیدم

کتک هم زد نرو .نمیتونه که با گیس بکشونتت رو زمین .تا کی میخای اینجور باشی؟؟ یبار واسه همیشه نشون بده که فقط نظر اون مهم نیس .بزار اینقد بزنتت خسته شه ولی روحرفت وایسا نرو 

کاری که نخوان رو نمیکنن

چقدر امشب اه کشیدم‌و‌نفرین کردم 

نمیفهمم چرا خدا من و‌نمیکشه بابا خسته شدم از همه چی😖😖😔😔😭