2777
2789

بلع

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم مشکل داشت حالت نگاهاش طبیعی نبود نصف شب یهو حالش خراب میشد مشت میکوبید به درودیوار.پوست واستخون شده بود با۲۵سال سن بغلش میکردم اندازه یه بچه۷ساله.همشم یا باخودش میخندید یاداد میزد ولم کنید صداهایی میشنید که مانمیشنیدیم

هنوز نسلتون منقرض نشده😐

منظورتون نمی‌فهمم خانم محترم وقتی کسی سوالی می‌پرسه اگه اطلاعات دارن جواب میدن ندارن هم هیچی سکوت میکنن همین طور اگه از سوالی خوششون نیاد در اون بحث شرکت نمیکنن. دیگه توهین نداره

داداشم مشکل داشت حالت نگاهاش طبیعی نبود نصف شب یهو حالش خراب میشد مشت میکوبید به درودیوار.پوست واستخ ...

خوب یهویی این حالت ها شروع شدن یا کم کم و الان چطورن راه درمان داره چی هس

بعد احضار وکارایی که کرد اینجوری شد.خودم یه چندتا کار براش انجام دادم حالش خوب شد

پس حتما باید یک کاری بکنی تا بهت کار داشته باشند الکی کارت ندارن بنابراین فک نکنم به بچه کوچک آسیب بزنن

ببینید دوستان امروز مادرشوهر آمد حموم بعد اینکه رفت چون وسواس دارم شروع کردم به شست شو حموم در دیوار بعد هنوز داشتم آب می‌کشیدم برقرحموم تنها یک لحظه قطع وصل شد هی بسم الله الرحمن الرحیم خواندم میگفتم خدایا به تو پناه میبرم و بعدش از اتاق بچم هی زمزمه میومد زمزمه یک کودک نه یکبار دوسه بار من هربار سر میزدم می‌دیدم بچم خوابه برای همون هم خیلی ترسیدم هم فکری شدم