2777
2789
عنوان

اینا میتونه علایم بارداری باشه؟

228 بازدید | 23 پست

الان ۵ روزه عقب انداختم  ولی دلدرد کمر درد شدید دارم حس میکنم میخوام پریود بشم تند تند احساس میکنم کیسه ادرارم پر شده و زیاد دستشویی میرم  ترشح ندارم  بچه ها امکان بارداریم هس یان؟چند روز دیگه بی بی بزنم ک درست نشون بده

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب بزن

برام دعا کن باردار باشم تو این یه ماه ک اقدام کردم خیلی حس میکنم بچه دارم واقعا اگ پری بشم خیلی افسردگی میگیرم  یه جور شدیدی وابسته شدم ب بچه ک حس میکنم وجود داره حتی شبا خواب میبنم ک یه دختر دارم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
عزیزم اگر باردار بودی حتما به ماهم اطلاع بده 😍

شوهرم باور نداره میگه نیستی خودت ب خودت تلقین کردی  یه جورایی دلش بچه نمیخواد الان   نمیره بیبی بخره از اینک با این قضیه روبرو بشه خیلی میترسه و منم برعکسش از اینکه نباشه خیلی میترسم  جفتمون از خریدن بی بی میترسیم 😩😕🥲ولی دعا کن عزیزم تو این شب عزیز حامله باشم شیرینی شما رو حتمی کنار میزارم

شوهرم باور نداره میگه نیستی خودت ب خودت تلقین کردی  یه جورایی دلش بچه نمیخواد الان   نمیره ...

الهی قربونت برم به حق این شب عزیز از تهه دلم برات دعا کردم الهی که تا چند روز دیگه با بی بی چک مثبتت مواجه بشی و کلی ذوق و شوق کنی ، شمام برام دعا کن من این ماه قرص و امپول برا بارداری استفاده کردم اگر به صلاحمه خدا منم خوشحال کنه تا چند روز دیگه 😍🤲

خدایا شکرت ❤️
الهی قربونت برم به حق این شب عزیز از تهه دلم برات دعا کردم الهی که تا چند روز دیگه با بی بی چک مثبتت ...

ای جانم ان شالله گلم واقعا خیلی فکر میکنم حس خوبی باشه مادر شدن ان شالله جفتمون این حس قشنگو تجربه کنیم   الهی امام علی ب جفتمون امشب نظر کنه و پیش خدا وساطت کنا برامون و مث حضرت فاطمه مادر بشیم ماهم

ای جانم ان شالله گلم واقعا خیلی فکر میکنم حس خوبی باشه مادر شدن ان شالله جفتمون این حس قشنگو تجربه ک ...

اره قربونت منم خیلی ذوق مادر شدن دارم انشالله انشالله ممنون از دعای خوبت 🤲🤲

خدایا شکرت ❤️
اره قربونت منم خیلی ذوق مادر شدن دارم انشالله انشالله ممنون از دعای خوبت 🤲🤲

فداتشم  گل برم حرم امام رضا حتمی برات دعا میکنم  ک خدا زودتر ب ارزوت برسونتت

سلام عزیزم خوبی چیشد باردار بودی؟

ن متاسفانه رفتم دکتر گف دهانه رحمت زخمه ازامیش و اینا گرف گف عفونت داری دعا کن زودتر حامله بشم خیلی استرس دارم

ن متاسفانه رفتم دکتر گف دهانه رحمت زخمه ازامیش و اینا گرف گف عفونت داری دعا کن زودتر حامله بشم خیلی ...

داروهات رو بخور حتما .انشالله زودی باردار بشی عزیزم برات صلوات فرستادم🌷

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
داروهات رو بخور حتما .انشالله زودی باردار بشی عزیزم برات صلوات فرستادم🌷

مرسی گلم دعا کن خیلی استرس گرفتم و غصه میخورم واقعا ب یه بچه نیاز دارم