2777
2789
عنوان

کدوم اسم قشنگ برا دختر؟

122 بازدید | 13 پست

اسم قشنگ شنیدن  بگین؟؟

تعداد رای : 18
نظرسنجی
هانا
16
88%
صایما
1
5%
مبینا
1
5%
😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنیش میشه زن روزه دار

چه معنی چرتی همون هانا که گزینه اول زدی قشنگتره

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

چه معنی چرتی همون هانا که گزینه اول زدی قشنگتره

اگر میخواین به عقایدتون احترام گذاشته بشه حق ندارید به عقاید صحیح دیگران توهین کنید عزیزم 

زن روزه دار معنی چرت نیست بسیار معنی زیبایی داره

اگر میخواین به عقایدتون احترام گذاشته بشه حق ندارید به عقاید صحیح دیگران توهین کنید عزیزم  زن ...

من منظورم این نبود که زن روزه دار بده همه چیرو به هم ربط میدین این که یه نام عجیب غریب معنیش این باشه چرته اونم برای یه بچه نمی فهمم چرا انقد براتون مهمه که هیچ کس به نام های عربی از گل نازک تر نگه😒

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من منظورم این نبود که زن روزه دار بده همه چیرو به هم ربط میدین این که یه نام عجیب غریب معنیش این باش ...

نه عزیزم من اصلا نمی‌دونستم این اسم عربی هستش یا فارسی خودم هم نشنیدم تاحالا ولی خب یه جوری گفتید تو این شرایط آدم برداشت بد می‌کنه 

ببخشید

نه عزیزم من اصلا نمی‌دونستم این اسم عربی هستش یا فارسی خودم هم نشنیدم تاحالا ولی خب یه جوری گفتید تو ...

من منظور بدی نداشتم💙