2777
2789
عنوان

خر نشم پیام بدم🥲

185 بازدید | 10 پست

یه دوستی داشتم..شمارشو پاک کردم ولی ایدیشو ی جا دارم ک شمارشم هست..هی میخوام پیام بدم ولی ۴ ماهی میشه قطع رابطه کردیم و دفعه اخرم پیام داد بد جوابشو دادم خیلی😂💀هرروزم میبینمش با دوستاش..ولی هی کرمم میگیره 😐

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیشگون بگیر خودتو

آیدی کجا رو داری شماره هم هست من میخوام از رو آیدی اینستا شماره یکیو گیر بیارم میشه؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

منم دوستم که ده سال با هم دوست بودیم دو ماه و نیمه دیگه جواب تلفن نمی‌ده منم زنگ نمیزنم..قبلا کلی زنگ زدم دریغ از جواب  اس ام اس هم دادم جواب نداد..بیخیال..آدم همیشه ذاتا تنهاست

نیشگون بگیر خودتو آیدی کجا رو داری شماره هم هست من میخوام از رو آیدی اینستا شماره یکیو گیر بیارم می ...

نه اینستا نیست

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

من بعد ۱ سال پیام دادم و به گرمی استقبال کرد و دوباره باهام صمیمی شد و بعد چند ماه به معنای کامل کلمه ری.... بهم و ولم کرد حتی پهنمم نکرد جلو افتاب .😐😐😐

بعدا فهمیدم از اول قصدش همین بوده حالا خود دانی 😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
جوابمو بد میده کوچیک میشم..

من‌هم به این چیزا فکر میکنم ولی شایدم نه شایدم باز دوستون مثل قبل بشه 

من همیشه فکر میکنم ممکنه  یروزی پشیمون بشم خیلی دیر شده باشه. 

اکه جوابتم نداد تو سعی کردی دیگه بهش فکر نمیکنی