2777
2789
عنوان

یه دقیقه میاید مشورت

111 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر 

من یه سالی هست که میخوام برم باشگاه بخاطر دخترم که‌کوچیک‌بود نمیرفتم .

الانم دوروز در هفته دانشگاه دارم که فشرده است یکم اما مدام بینش میام به بچم سر میزنم 

حالا میخوام برم باشگاه چون اضافه وزنم داره از درون افسرده ام میکنه .دخترم یک سال و یک ماهشه .

سه روز در هفته میخوام برم صبح ۸تا۹ونیم ۱۰نهایتا 

به نظرتون در حق بچم ظلم میشه؟

تحت فشارم توسط مادرم و بقیه 

نیمدونم چیکار کنم 

از طرفی هم اصافه وزنم واقعا ازارم میده مدام 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باید برای خودتم وقت بذاری.. بچه روهم بهش سرمیزنی اما خب اگه خودتو به ایده الت نرسونی از لحاظ روحی ...

واقعا به شندینس احتیاج داشتم ممنونم♥️🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
مادری که تو خونه باشه  اما افسرده و بی حال برای بچه خوبه یا مادری که تایمی رو نیست اما بعدش برا ...

کاملا درسته چون این‌موضوع عصبی و زودرنجم کرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
عزیزم برو باشگاه اگه با باشگاه رفتن حال روحیت خوب میشه حتما برو بنظرم اگه ناراحت و افسرده و بی انگیز ...

🙏🏻♥️ازهمتون ممنونم واقعا خوشحال شدم از شنیدن اینها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
واااا واس چی ظلم بشه به بچه ؟؟؟ به حق چیزای نشنیده  پس کسایی که میرن سر کار در حق بچشون ظلم م ...

ممنونم عزیزم 

خیلی خوب گفتی 

اره حدود نیم ساعت فاصله است

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
واقعا به شندینس احتیاج داشتم ممنونم♥️🙏🏻

خواهش میکنم. مطمئن باش بچت اسیبی نمیبینه یه مامان خوش هیکل با اعتماد بنفس داشته باشه. یکم حرفاشونو تحمل کن اما بجاش بعدش نتیجه کارخودتو میبینی. بچه ی توعم تاهمیشه بچه نمیمونه چشم روهم بذاری بزرگ شده.. اصلا به خودت سخت نگیر