2777
2789

جوشن کبیر

همه اسما خداتوشه میگن هرکی تموم اسما خدارو بگه یه دعاش براورده میشه

اونو بخون

دعا،نماز،قران سوره قدر

و کلا هرچی باش حال کردی

قانونی نداره

هر دکری خواستی،هر سوره‌ای دوس داشتی

برااین چیزا قانونی وجود نداره چون دلیه و برای حال خودته

اگ دوس داشتی هم میتونی با مراسم رادیو یا تلویزیون قران بگیری رو سرت دعاهایی که خوندنو بخونی و طلب بخشش کنی از خدا

التماس دعا

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مفاتیح الجنان هست می تونی از بازار دانلود کنی. ولی در کل دو رکعت نماز یک حمد و هفت تاتوحید بعد سلام نماز ۷۰ مرتبه استغفراللهاتوبوعلیه. و بعد دعا و بک یا الله.  دعای جوشن کبیر می خونی.  

از آیت الله فاطمی نیا هست که سوره واقعه و توحید رو یبار بخونید و ۷ مرتبه ذکر یا الله بگید انشالله حاجت روا می شوید گفته اونم دعا کنید. 

التماس دعا