2777
2789
عنوان

تا ۱۴۰۵ چی میشه؟

136 بازدید | 7 پست

به نظرتون تا ۱۴۰۵ زندگی تون چه شکلیه؟

به چه چیزایی الان دوست دارین برسین که فکر میکنین تا ۱۴۰۵ می‌رسید حتما بهش؟

مثلا

ازدواج کردین

بچه دار شدین 

شغل مورد علاقه تون و دارین 

کار خودتون و راه انداختین 

خونه خریدین 

ماشین خریدین 

مهاجرت کردین 

دانشگاه مورد علاقه تون قبول شدین 

خانم شوگولی پوگولی کار افرین بلا رقیب خاورمیانه میشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی این کارو کردم،فکر نکنم اتفاق خاصی بیوفته فوقش بتونم خونه ای که نشستیم رو تعمیر کنیم یا ماشین پراید کهنه مون رو نو کتیم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

من سال ۴ ام پزشکی ام ب امید خدا و قصد بارداری دارم و ان شاالله پسره(چون دختر داشتن با شرایط اینجا واقعا بده و دوسندارم بچم اذیت بشه)..

خونه بزرگ خودمو ساختم با همسرم و پولدار هستیم و خوشبخت:) 

کلی سفر خوب میریم و اگ بتونیم ب بقیه ک ایشالا هیشکی نیازمند نباشع کمک هم میکنیم..

همسرم ی شغل عالی و باب میلش داره و ازش لذت میبره ..

و حتما به همش برسیم🙏♥️