2777
2789

من چندبار تاپیک زدم ولی هیچ کس همکاری نکرد 

شما گوشی هاتون چیه راضی هستید به طور مداوم استفاده کنید چندساعته خالی میشه؟عیب هاش چیه (توروخدا تا حد امکان جواب بدید)

من s21 FEخریدم ولی مشکل باتری دارم هر ۵ساعت هالی میکته باید ۳بار در روز شارژ بزارم 😐

وارد گوگل کروم هم میشم بد وصل میشه 

بقیه چیزهاش اوکی هست

میخوام بدونم چه گوشی هایی دارید ارزش داره اینو بفروشم یانه 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

A52s راضیم یکسره دستمه الان از صبح تاره شده ۵۰ درصد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من m31 سامسونگ دارم اما مشکل داره باطریش اولا عالی بود بعدا بخاطر ف‌‌‌. لتر شکن زود خالی میکنه قبلش کار نمیکردی دو روزم نگه میداشت اما یه مشکل پیدا کرده داغ میکنه هنگ میکنه مخصوصا هوا که گرم میشه

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏

۱۳پرومکس

روزی یک بار میزنم شارژ

من گوشی یسره دستمه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
A52s راضیم یکسره دستمه الان از صبح تاره شده ۵۰ درصد

از صبح تا شب همش دستتونه نت روشن و وب گردی و اینستا و اینا فقط ۵۰درصد مصرف دارید ؟

چه خوب 😭😭

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

من s22 دارم توی جعبه اس هنوز 

الان با A70   دارم پست میذارم.  داغونه از همه لحاظ باتری هنگ کردن و تاچ ضعیف ولی میخوام پول دستم اومد آیفون بگیرم s22 را بفروشم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱