2777
2789
عنوان

سیلی که مامانم بهم زد…💔

744 بازدید | 29 پست

من دانشجوی ترم دومم ، اخرای ترم اول با یکی از هم دانشگاهیام اشنا شدم که خیلی واقعا هردمون از هم خوشمون میومد من واقعا هیچ خوشم نمیاد توی مسئله ای اقرار یا افراط کنم و دروغ بگم اما توی دانشگاه قبل اون من پیشنهاد زیاد میگرفتم برای دوستی ولی واقعا اونا یا بچه تر و نا پخته بودن و یا اینکه اصلا با سلایقم یکی نبودن اما من با این که قیافه خوبی دارم تقریبا یکم چشای رنگی روشن دارم پوست سفید دارم چون ترکم ، ترک تبریز کاملا شبیه مامانمم 

اما هیچ اعتماد به نفس ندارم اینارو گفتم تا یکم بیشتر راجبم بدونید و تصورم کنید 

خلاصه با یکی از هم دانشگاهیام اشنا شدم من واقعااا دوسش دارم الان ۵ ماهه باهمیم اون پسر خوب و معقولیه هم کمی خوش چهره و مردونه اما مامانم واقعا خوشش نمیاد من با پسر غریبه ارتباط بگیرم اوایل این ترم اون میخاست از دانشگاه برای همیشه انصراف بده چون کسب و کار خودشو داشت و دیگ ادامه تحصیل و نمیخاست و به همین مدرک کارشناسی رضایت داد اما بخاطر من نرفت مادرشم خیلی با مامانم راجب ما صحبت کرد که اجازه بده توی اشنایی و رفت و آمد باشیم اما دیشب مامانم کادوهایی ک اون برام خریده بود و ریخت وسط 

بهم گفت تو خ ر ا ب ی😔😔😔 من گفتم مامان برات متاسفم و یه سیلی بهم زد قلبم خیلی شکسته اونم فردای روز تولدم

به جون خودم و همه عزیزام من دختر بدی نیستم و راجم فکر بد نکنید من خیلیی هم دختر درس خون و ارومی ام اما خوب ادم یه جایی قلبش گیر میکنه دیگ من درسته سنم کمه و تازه ۱۹ سالم شده اما خوب حتی سنمم کم باشه کاش یکم بهم احترام بزاره 

وَ بــه نـامِ آزادی...🌻🕊️

تو رو خدا منم امشب دعا کنید . شب سرنوست سازیه قرار با شوهرم حرف بزنم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگم میدونی چیه مامانت شاید نمیدونه اون پسر چقد خوبه و فکر میکنه قراره بهت آسیب برسونه...🙂💔

بشین باهاش حرف بزن اگه گوش شنوا داره و بهش بگو خیلی بهتر از اون چیزی که فکر میکنه هستش...🙂🪄

نشد بت بگم بری میمیرم‌:) 🚬🖤
مادرت صلاحتو میخواد...عشق ادمو کور و کر میکنه...بدیهاشو نمیبینی...عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن ...

درسته من میگم حتی اگ انتخابم اشتباهه کا بیاد باهام اروم حرف بزنه من عاشق اینم که مادرم باهام مادرانه حرف بزنه و نصیحتم کنه اما ایا گفتن کلمه های بد و زشت و فحاشی و‌کتک و دادن لقب خراب و هرزه برای یه دختر سنگین نیست؟

قشنگم میدونی چیه مامانت شاید نمیدونه اون پسر چقد خوبه و فکر میکنه قراره بهت آسیب برسونه...🙂💔 بشین ...

دقیقا اون کسی ک داره بهم اسیب میرسونه مامانمه من ناراحتی قلبی دارم و قلبم باطری داره اون میگ این مسئله رو به هیچ کس نگو اما من به پارتنرم ک گفتم کلی باهام ابراز هم دردی کرد و گفت همه چی درست میشه اما مامانم میگ اون تورو برای عشق و حال میخاد و دختر ناقص نمیگیره😔