بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
توی معجزات حضرت داوود هست که وسط بیابان چادر زدند و وقتی اصحاب وارد چادر شدند، خودشون رو در یک قصر مجلل دیدند...
از بیرون زندگی من همون چادر وسط صحراست
ولی داخلش اینجوریه
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خب ببین من یه کار سختی برای خودم درنظر گرفتم و با دل و جون انجام دادم. و واقعا با دل وجون. اما شرایطی پیش آمد که از یه جایی به بعد ادامه ندادم. اما مدتی هم که اون کار رو انجام میدادم واقعا درست و حسابی کار کردم و نفعی به شخص نیازمندی(غیر مالی) رسوندم.
راستش خودم حس میکنم به اندازهی همون بخشی هم که کار کردم جواب نگرفتم. چی بگم حالا
بله. من نابینا هستم با خدا معامله کردم. تاپیکم هم اتفاقا عنوانش هست معامله با خدا!
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چه خوب منم میخام با خدا معامله کنم که هم به خودش نزدیک شم و هم به خواستم برسم فقط امیدوارم خداازم قب ...
بهترین راه انجام واجباته و دوری از گناه. ثابت قدم باشین در راه بندگی خدا. این کتاب بی نظیرم حتما بخونین و بفرستین برای هرکی میشناسین.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام دوستان. هرکی میخواد بدونه چقدر امام زمان مهربانن، چقدر ما رو دوست دارن و چقدر برامون دعا و استغفار میکنن و مشتاق هدایت و سعادت ما هستند، چقدر دوران حکومت امام زمان پر برکته و دنیا بهشت میشه! هرکی مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرته، هرکی میخواد برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنه و زمینه ساز ظهور باشه، هرکی میخواد یار امام زمان باشه ولی راهشو نمیدونه، هرکی فکر میکنه خیلی مسیر رو اشتباه رفته و الآن دیر شده برای یاری امام زمان، امام زمان الآنم یار میگیرن! لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت. در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند: "رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند! امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند. لینک دانلود کتاب هیچکس به من نگفت: https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=12622&lang=fa
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.