2777
2789

الان چند ساله عروسی کردم و دو تا بچه دارم خیلی اشتباه کردم خیلی که توی دوران عقد جدا نشدم من زمان مجردی خیلی خواستگارای خوبی داشتم به واسطه ی موقعیت و خانواده خوبم زد و من عاشق یکی از آشناها شدم بی نهایت دوستش داشتم و متاسفانه بهش فهموندم که ازش خوشم میاد و این شد آغاز بدبختی من شوهرم اومد خواستکاریم و ما عقد کردیم دومین اشتباهم این بود گفتم من ۱۴ تا سکه برای مهر می‌خوام که اطرافیان شاخ در آوردن و من خیلی مثلا عاشق پیشه بودم میخواستم محبت خودمو ثابت کنم 😒

گذشت و خانواده شوهرم اذیتاشون شروع شد خیلی نیش و کنایه و اذیت و ازار خیلی شدید خیلی خیلی میرفتن سفر مامانم هر روز شام پدر شوهرم دعوت میکرد هیچ وقت تشکر نکردن گفتن جهیزیه هم باید کامل بگیری گفتیم باشه یه تفم کف دست من ننداختن هیچی طلا برام نخرید پدرشوهرم ولی برادر شوهرم هم زمان با ما نامزد کرد خیلی طلا و مراسم براش می‌گرفتن خلاصه گذشت و صبر ماهم تموم شد یه روز پدر شوهرم اومد خونمون گفت می‌خوام با تفنگ پسرمو بکشم فردا صبح بیا بریم طلاقت بدم گفتیم باشه که من بازم دل نکندم 😒

بابام هم گفت یا طلاق یا مهریه دخترم باید زیاد بشه که شوهرم قبول کرد گفت تو فقط طلاق نگیر ما رفتیم پرسیدیم گفتن مهر نمیشه دیگه بعد از عقد زیاد بشه ولی راه داره توی عقد نامه طلا و پول و اینا اضافه بشه که زدیم یک کیلو طلاو ۹۰ تومن پول دوسال عقد بودم شوهرم اومد گفت من پشتم خالیه نمیشه نمیتونم پول ندارم کمکم کنید زنم ببرم خانوادم جهیزیه کامل کامل دادن و چیدنش توی یه واحد آپارتمان خودشون و ما زندگی شروع کردیم 

اما الان اذیتم می‌کنه خیلی همش میگه کینه بابات یادم نمیره مهریه زیاد کرده دائم با مادرش در ارتباطه با خانواده من گرم نمیگیره باهام توی اخمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما الان اذیتم می‌کنه خیلی همش میگه کینه بابات یادم نمیره مهریه زیاد کرده دائم با مادرش در ارتباطه ب ...

شما هم دست پیش بگیر حرفا و کنایه هاشونو به رخش بکش ،سکوت اشتباهه،منم اوایل زیاد سکوت کردم ک احترام نگه دارم ،اشتباه بود کارم

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
نازمو نمی‌کشه بمیرم نمیگه بیا ببرمت دکتر 

ای بابا خودت زرنگ باش برو دکتر و این چیزا 

حتما لازم نیست که شوهرت بفهمه کی میری دکتر و میای 

سیاست داشته باش گولش بزن چرب زبون باش 

https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

بگو خوش نیومدی .‌‌‌‌‌‌‌منم  اول ازدواج مامان اومده بود جهیریه برون شوهرم اخم کرده بود مامانم رفت آنقدر با من دعوا کرد ارع مادرت اومده بود تو چشم من کنه بگو مادرت دیگه نیاد اینجا هی غصه میخورم .الان چیزی بگه میگم گوه نخور 

دستش رو بگیر با لباس تنش بفرستش خونه مادرش، بگو مبارک خودتون باشه، همون جور که تحویل گرفتم، کنی فربه تر وپروتر تحویل دادم😂، از چی می ترسی چه کرده برات که می ترسی دیگه نکنه ولنگ بمونی، پرروش کردی گلم

امروز خیلی با من جنگید همش از بابام بد میگه بابایی که ریش سفیده یه طایفس

بخدا چیزی نگی خودش کوتاه میاد لجبازی نکنید باهم 

زندگیتو بخاطر این حرفای چرت 

به هم نزن  بیخیال

https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

ای بابا خودت زرنگ باش برو دکتر و این چیزا  حتما لازم نیست که شوهرت بفهمه کی میری دکتر و میای&n ...

سیاست چی عزیزم ؟

یارو داره رسما تو روش به پدر ایشون بی احترامی میکنه 

جایی که احتراما رفت زندگی حرومه

" دیدم که آدمی، اَز آدمی دریغ میشود "