2777
2789

سلام من شنبه مورخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ با دکتر محمد ابراهیمی جراحی بینی داشتم، من بهمن ۱۴۰۱ ویزیت شدم و تاریخ تمام ۱۱ اسفند بود اما چون قبل عید شلوغ بودم مجبور شدم جراحیمو بندازم برای بعد عید. بینی گوشتی و افتاده ای داشتم، الان چند روزه روز از جراحیم گذشته و خداروشکر تقریبا همه ی کارامو خودم انجام میدم. هزینه جراحی ۲۸ت شد و ۵۰۰ت هم هزینه لوازم مصرفی بیمارستان شد. تو کلینیک جراحی بهگرتوان آزادی جراحی کردن ک تقریبا کلینیک تمیز و مجهزی بود رفتار پرسنلشم خوب بود، من زودتر از بقیه مریض های دکتر ابراهیمی رسیدم و اولین جراحی ایشان من بودم، خود دکتر از قبل بیهوشی باهام صحبت کرد و پرسید ک چی میخوام، هفت صبح جراحی شروع شد ۹:۳۰ اومدم ریکاوری و ۱۱:۳۰ هم ترخیص شدم. ببینیم گچ نداره و فکر میکنم اسمش اسپلینت باشه، داخل ببینیم تامپون داره ک پنج روز بعد بهم گفتن برای برداشتنش برم مطب. در کل راضیم از عمل کبودی زیادی ندارم، ولی چشام ی مقدار ورم داره، حس بدی ب ببینیم ندارم و فعلا تا اینجای کار راضیم. تنها بدی کار دکتر ابراهیمی پشتیبانی قبل و بعد عمل هست ک منشی شون خیلی خیلی دیر جواب میده ک فکرمیکنم خیلی راحت بشه این موضوع رو حل کرد. هزینه جانبی دیگه ای هم نداشت جز یک ۵۰ت ک توی مطبشون عکس قبل از عمل گرفتن بازم سوالی بود بپرسید جواب میدم

سلام من شنبه مورخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ با دکتر محمد ابراهیمی جراحی بینی داشتم، من بهمن ۱۴۰۱ ویزیت شدم و ت ...

وای خداروشکر امدین من فردا جراحی دارم ۶صبح کرج قراره جراحی کنم هزینشم۳۲تومن شده بینیتونو کوچیک کرده؟ قشنگ شده؟ از ساعت چند نباید غذا بخورم  چیکار کنم امشب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خداروشکر امدین من فردا جراحی دارم ۶صبح کرج قراره جراحی کنم هزینشم۳۲تومن شده بینیتونو کوچیک کرده؟ ...

به سلامتی عزیزم من ک راضیم امیدوارم برای شما هم راضی کننده باشه

معده تو برای عمل خالی نگه دار تقریبا هشت ساعت قبل از عمل دیگه چیزی نخور، صبح ب موقع تو کلینیک جراحی حاضرشو ک زودتر بری اتاق عمل تا خلوته چون سیستم نوبت دهی خاصی ندارن (حداقل برا من اینجوری بود)، بینی منو کوچیکه نکرده خودم خواستم نیمه فانتزی با قوس ملایم باشه

تو اتاق عمل بگو ببهوشت نکنند تا دکتر رو ببینی، باهاش قشنگ صحبت کن و بگو چی میخوای کامل گوش میده

من الان خیلی ورم دارم اما از بینی الآنم خوشم میاد امیدوارم ورم بخوابه اوکی باشها

امشب دوش بگیر و خوب بخواب همین! فردا هم لباسی بپوش ک بعد عمل راحت بتونی بپوشی

به سلامتی عزیزم من ک راضیم امیدوارم برای شما هم راضی کننده باشه معده تو برای عمل خالی نگه دار تقریب ...

چقدر قشنگ و دلسوزانه،دوستمونو راهنمایی کردی.و الان که من این متن رو میخونم حتما چند ماهی از جراحیتون گذشته.هنوزم راضی هستین؟از نظر ظاهری و تنفسی مشکلی ندارین؟

چقدر قشنگ و دلسوزانه،دوستمونو راهنمایی کردی.و الان که من این متن رو میخونم حتما چند ماهی از جراحیتون ...

سلام وقت بخیر

ممنون از لطف شما

بله همه چیز عالیه نه انحرافی دارم، نه مشکل ظاهری و تنفسی خداروشکر واقعا راضیم