2777
2789
عنوان

خیلی عرق میکنم راهی هست کمش کنم ؟

212 بازدید | 17 پست

نمیدونم چرا وزنیم ندارم خیلی عرق میکنم بدم میاد بو عرق بدم  میرم مدرسه انقد عرق میکنم که مانتومو در میارم راهی هست که کم شه یا دیگ بو نده؟ یجا خوندم پماد زینگ ولی میگن خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آب و مایعات زیاد بخور از ضعف بدن هم هست ورزش کن منم خیلی لاغرم تا یکم پیاده راه میرم لباسام خیس عرق میشه 

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

اگر میخوای جلوی بوی عرق رو بگیری ، پک سورملینا خیلی خوبه . توی شبکه ۳ تبلیغش رو میکنن . بعد از حمام که بزنی تا یکی دو روز بو نمیگیری اصلا

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

تزریق بوتاکس روی غدد لنفاوی خیلی اثر داره ولی برای سن شما مطمین نیستم مناسب باشه و ضمنا هر چند ماه یکبار باید تمدید بشه 

زنداداشم چند ساله انجام میده و راضیه چوناگه لباس روشن می پوشید همیشه از زیر بغل خیس بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.