2777
2789

من جایی کار میکنم بعد این جا که کار میکنم یه خواهر داره که بارداره بعدازظهرا میاد بعد میاد میشینه نظر میده در مورد همه چیز منم حالا چقدر برخوردم کلا رسمیه صمیمی نمیشم بع  این از اون آدمای پررو تشریف داره امروز اومده بود داشتم سعی میکردم به نت وصل بشم قندشکنم وصل نمیشه گفتم خدایا من ازت یه نت خوب میخوام گفت از خدا نخواه برو بخر گفتم نه من دوست ندارم که برم ۱۵۰تومن پول بدم دو هفته ای هم باطل بشه گفت تو آدم بدبختی هستی نمیدونم ذهنت فقیره زندگی رو برای خودت سخت میگیری و زود میمیری و...حالا من🙂با خودم داشتم فکر میکردم این آدم چقدر تو زندگیش کمبود داره چقدر بیماره که راحت میتونه در مورد من نظر بده آدمایی که کسی رو سعی میکنن تحقیر کنن یا بکوبن اینا اصولا از یه چیزی در درون خودشون خیلی رنج میبرن حالا این میتونه هر چیزی باشه یه سختی در گذشته در حال اینو یادتون باشه با اینجور آدما حتی بحث هم نکنید و یه جوری غیر مستقیم اینارو با یه روانشناس آشنا کنید

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

عزیزم ببخشید شما رشت هستین در مورد چند تا محلش ازت سوال داشتم .تو یه تاپیک نظر گذاشته بودی چند وقت پیشا خوشم اومد حس کردم همه جا رو بلدی

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم ببخشید شما رشت هستین در مورد چند تا محلش ازت سوال داشتم .تو یه تاپیک نظر گذاشته بودی چند وقت پ ...

خواهش میکنم کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم 

بفرمایید

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=289892111]خواهش میکنم کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم  بفرمایید[/QUOTEمرسی گلم من تو دیوار رشت دنبال خونه میگردم پولم زیاد نیست یعنی نمیتونم بالا شهر چیزی بگیرم ولی همون پایین شهر جای خوب راضیم یه مدت این کارو کنم .عینک کلی خونه بود که دوستم گفت اون دور و خارج از شهر .الان یه خونه دیدم نوشته اول فلکه گاز کنار گذر بهشتی .یکی هم نوشته پشت ترمینال خط کناره اول اتوبان لاهیجان .یکی هم نوشته پاستوریزه متحدین .یکی هم فلسطین خونش داغون .بنظرت بین خونه داغون فلسطین و گاز کدوم انتخاب کنم .پایین شهر کجا ها قابل تحمل هست .ببخشید گلم سوالاتم خیلی زیاد شد .سوال دیگم اینه از پایین شهر تا بالا شهر با ماشین یه ربع بیشتر فاصله هست .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
[QUOTE=289892111]خواهش میکنم کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم  بفرمایید[/QUOTEمرسی گلم من تو دیو ...

یکی هم نوشته شهدا پشت مجتمع ابریشم .ببخشید عزیزم زیاد شد خوندی نظرتو بدی خوشحال میشم 

[QUOTE=289892111]خواهش میکنم کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم  بفرمایید[/QUOTEمرسی گلم من تو دیو ...

محیط فلسطین از همشون بهتره البته قیمتش کمه شاید زیادی تو کوچه باشه ماشین نداشته باشی سخت بشه اونم باید بسنجی

شهدا پشت ابریشمم خوبه نزدیک فلسطینه اونم 

گاز خوبه بعد اون

بعدشم ترمینال خط کناره 

ولی الان این چهار تا جایی که گفتی همش دسترسیش به مرکز شهر خوبه 

من خودم چون طرف شرق زندگی کردم به فلسطین و شهدا و ترمینال کاملا آشنایی دارم 

بستگی به ساختمون داره یه کوچه داره خونه ای که میگیرید و فاصله تا خیابون هر کدوم که دسترسیش بهتر بود و امکانات داشت اونو انتخاب کنید 

طرف حاشیه هم نرو 

اگه ترافیک نباشه ۱۵ دقیقه میشه تا بالاشهر ولی چون ما اینجا کلا تو ترافیکیم فقط،شبا میتونی ۱۵ دقیقه ای برسی بالاشهر

که اون ساعت فکر نمیکنم راست کارت باشه 😂

در کل بالاشهر رشت بدرد نمیخوره مرکزش خوبه شهرداری و اطرافش مرکز خرید اونجاست دور دور اونجاست غذا اونجاست 

شهدا و ترمینال یه خوبی داره به یه کورس ماشین میتونی بری مرکز شهر با ۵ هزار تومن اینش خوبه

از فلسطینم باید پیاده بری تا جایی اونم یه کورسه گاز هم اونم یکم باید پیاده بری اونم یه کورسه

محیط فلسطین از همشون بهتره البته قیمتش کمه شاید زیادی تو کوچه باشه ماشین نداشته باشی سخت بشه اونم با ...

وای مرسی عزیز دلم خیلی قشنگ توضیح دادی خدا خیرت بده باور کن از صد نفر پرسیدم طرف زورش میومد یه خط برام بنویسه