2777
2789

من امشب همسرم دیر میاد خونه میخوام تنهایی برم سرکوچمون مراسم دارن تو وقت بیکاریم میخوام نماز بخونم و اعمال امشب رو انجام بدم ولی نمیدونم چه چیزهایی مناسب امشبه

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوشن کبیر

زیارت امام حسین 

صلوات 

سوره واقعه و سوره توحید و 7بار یا الله

خواندن ی نماز 2رکعتی ک بعد حمد 7تا توحید داره و بعد نماز 70 استغفار

ذکر استغفار و.... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دو رکعت نماز شب قدر ،خواندن سوره قدر،سوره عنکبوت ،سوره روم

و یک دستورالعمل هست:یک سوره واقعه یک سوره توحید هفت مرتبه یا الله هر حاجتی ک داشته باشین اجابت میشه:)

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

صدمرتبه استغفرالله

صدمرتبه الهم العن القتله امیرالمومنین

نمازدورکعتی یک مرتبه حمدو۷مرتبه توحید درهررکعت

دعای جوشن کبیر

وقرآن به سرگرفتن

نمازشبم میتونی بخونی

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
دو رکعت نماز شب قدر ،خواندن سوره قدر،سوره عنکبوت ،سوره روم و یک دستورالعمل هست:یک سوره واقعه یک سور ...

خوندن سورهای روم عنکبوت ،حم دخان برای اعمال شب ۲۳ام هس

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
صدمرتبه استغفرالله صدمرتبه الهم العن القتله امیرالمومنین نمازدورکعتی یک مرتبه حمدو۷مرتبه توحید دره ...

ممنون عزیزم نماز شب تو زودترین حالتش بهتره چه ساعتی خونده بشه؟

چون همسرم دیگه ساعت یک و نیم اینا میرسه احتمالا برمیگردم خونه بعدش خودم قرآن سر میگیرم نمیتونم تا سحر بیدار باشم

ساعت ۱۲ و نیم اینا اشکال داره بخونم؟

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
ممنون عزیزم نماز شب تو زودترین حالتش بهتره چه ساعتی خونده بشه؟ چون همسرم دیگه ساعت یک و نیم اینا می ...

از همین الان میتونی شروع کنی تا هر وقت بتونی

هیچ اشکالی نداره

التماس دعا :)

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
صدبار اللهم العن قتله امیرالمومنین دورکعت نماز هست توی مفاتیح پیداش کن باعث امرزش خودت وپدرومادرت م ...

همون نمازی که ۷ مرتبه توحید داره؟

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

شب بیدار بمونی هم ثواب داره؟

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام