2777
2789

کدوم هم خوب آموزش میده و هم خوب تست حل میکنن

میخوام یکی از این دوتا رو بگیرم ولی نمی دونم کدوم 

اونایی که تجربه دارن و میدونن بگن لطفا 

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                

کسی نیست واقعا که از این ها استفاده کرده باشه

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                

سلام خوبین؟

منم پشت کنکوریم

ولی با تجربه‌ای ک داشتم توصیه میکنم فقط پکیج یک موسسه رو تهیه نکنید

منظورم اینه ببینید از بین اساتید زیست کیا مطرح تر هستن، یه مقدار از فیلم تدریسشون رو از تلگرام پیدا کنین و ببینین... اگه باهاشو ارتباط گرفتین فیلم‌های همون استاد رو تهیه کنید

ولی در کل

حرف آخر رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم

و اینکه

میتونید به ماز و کلاسینو و تاملند هم فکر کنید

البته که گفتم سعی کنید همه درسها رو از یه موسسه انتخاب نکنید

همه استادا خو نیستن واقعا

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ممنون

آها منکه اصلا این موسسه هارو نمیشناسم و تاحالا استفاده نکردم گفتم بپرسم ببینم کدوم بهتره

ممنون از راهنماییتون

ولی متاسفانه فعلا مجبورم که فقط از یکی از این موسسه ها همه فیلم هاشو بگیرم

راه ابریشم آلا 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که  هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی  توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی  و دیگه نمیتونی ادامه بدی  خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»️
سلام ممنون آها منکه اصلا این موسسه هارو نمیشناسم و تاحالا استفاده نکردم گفتم بپرسم ببینم کدوم بهتره ...

بستگی به سطحت داره 

برای کنکور سال بعد میخای؟ 

باید ببینی با چه استادی اوکی. هستی و میفهمی 

همه درس ها هم فیلم نبین بیشتر خودت بخون و خیییییلی تست بزن 

تایم فیلم هارو بذار برای تست و. از تست ها یاد بگیر 

عزیزم برنامه ۸۰ روزه برای جمع بندی کنکور میخایی تجربی؟ پیشنهادش میکنم 

سلام

نه واسه جمع بندی نمی خوام 

یک چیزی میخوام که هم خوب درس بده و هم خوب تست حل کنه 

بین حرف آخر و راه ابریشم آلا موندم

الکی پول پکیج مکیج نکن ی استاد خوب بگیر برات آموزش بده اگه استاد خوبی باشه کتاب تست خوب هم معرفی میکنه برات و آزمون قلم چی ثبت نام کن تمرین تمرین تمرین این پکیج فققط پول جمع میکنن تو کنکور از کتاب سوال میاد ن پکیج خودمم کنکوریم