2777
2789
عنوان

نوزاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست
جدی اذیت نمیشه بچه ؟

حرف دکتر را زدم از خودم چیزی نگفتم

اگه چند روز هم دستشویی نکنه ولی وقتی کرد راحت بود که هیچی اگه به سختی شکمش کار کرد و مدفوعش خیلی سفت بود اونو میگن یبوست

این که چیزی نیست

بچه تا یک هفته شکمش کار نکنه مشکلی نداره تا روزی هفت بار هم کار کنه طبیعیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد جیغ میزد که روانی میشدم، به هرکی گفتم گفتن بچه مام اینجوری بود بردم متخصص گفت عادیه و ی قطره رو ...

اسمش یا پدی لاک یا روتفلو

هر دو باید تو یخچال نگهداری بشن

روتفلو خیلی خوبه هر ۱۲ ساعت ۵ قطره 

دکتر به پسرم داد

عزیزم امضاتو الان خوندم انشالله خدابه دلت صبر بده چه اتفاقی افتاد اذیت نمیشی بگی؟

فدات  عزیزم.     بعد ۷ روز.  از زایمان تو اوج ذوق.   یهو فوت کرد بعد. چند وقت ازمایشش اومد که متابولیک داشت چون منو شوهرم فامیلیم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

سلام بچه منم یازده روزشه  از دیروزی مدفوع نداشته هم شیر خودم میدم هم شیر خشک و قطره کولیک و ویتامین آ د هم بهش میدم    بنظرتون عادیه ؟ 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تعریفشو زیاد شنیدم ولی نمیدونم چرا نتیجه عکس داد رو بچم

اشکال نداره شیر مادر بخوره تا ۱۰ روزم کار نکنه مشکلی نیست چون همش جذب بدنش میشه. چیزی نمیمونه پی پی بشه. دختر من گاهی تا ۱۰ روزم‌پی پی نداشت