ستاره_شبها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 261 عنوان ریمل بهتره یا مژه مصنوعی👀 976 بازدید | 27 پست مم باید هر روز ارایش کنمفعلا ریمل می زنم معمولیبگید ریمل بهتره و کمتر اسیب می زنه یا مصنوعیو اگه مصنوعی بگید چجور بذارمگاهی چشمم می خاره چسبش کنده نمیسه 1402/01/22 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاید_تلخ_و_بی_مزه عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 303 کاشت انجام بده خب یا اکستنشن اِسمت رو قَلْـبَــمْ حك شده مامان:)♡
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15576 برا هر روز ک نمیشه هی مژه بزنی بکنی برو یجای خوب کاشت مژه حداقل قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7877 ریمل بهتره لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
ستاره_شبها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 261 برا هر روز ک نمیشه هی مژه بزنی بکنی برو یجای خوب کاشت مژه حداقل نه بابا هر کی زده ریخته
دیلا123 عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 8110 ب نظرم ریمل بهتره مژه یکم سخته همین زدن و در آوردن خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7877 ینی مصنوعی باعث ریزش می شه چسبش اسیب میزنه لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
sorati_22 عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 1832 ریمل بزن ب ریشه مژه هات نزن ب عبارتی ریملو از ته مژه هات نکش ک ریزش بگیره مژه نصنوعی اصلا جالب نیست هم خیلی مصنوعی میشه قیافت هم اون چسبش پدر مژه اتو درمیاره
ستاره_شبها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 261 حالا چرا هر روز؟ چرا مجبور؟ هر روز میری عروسی؟ عروسی نه ولی عادت دارم ارایش کامل کنم
ستاره_شبها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 261 ب نظرم ریمل بهتره مژه یکم سخته همین زدن و در آوردن ممنون
رز_بنفش_ترکیده عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1704 عروسی نه ولی عادت دارم ارایش کامل کنم این عادتو ترک کن