2777
2789
عنوان

غربالگری اولم سونو واژیناله

235 بازدید | 14 پست

دوستان به نظرتون چرا شکمی نیست من فکر میکردم شکمیه امروز وقت گرفتم گفتن واژینال هست هفته دوازدهم سونو واژینال میکنه برا غربالگری خطری نداره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه خودن سونو وازینال کردم لکه بینی تا هفته هجدهم داشتم اگه نکنی بهتره

خوندم واژینال دقتش زیاده

البته دکتر من بهترین دکتر تو تبریزه نمیدونم شاید خودش واژینال نوشته

خوندم واژینال دقتش زیاده البته دکتر من بهترین دکتر تو تبریزه نمیدونم شاید خودش واژینال نوشته

نگران نباش خطری نداره حتما یه دلیلی داشته برات واژینال نوشته این لکه بینی ها و سقط ها که خانما ربط میدن به واژینال هیچ ارتباطی با سونو نداره .اصلا کاری به رحم نداره که خیلی عذر میخوام ولی راحت تر و کم خطر تر از رابطه هست

نگران نباش خطری نداره حتما یه دلیلی داشته برات واژینال نوشته این لکه بینی ها و سقط ها که خانما ربط م ...

اره من خیلی سونو واژینال رفتم چون قبلش تنبلی داشتم اصلا درد نداره و من الان رابطه کامل دارم هیچ مشکلی نیست سونو واژینال خیلی راحت تر از رابطست

دکتر نیستم ولی این رو از دکتر پرسیدم یه سرچ هم بکنی میبینی ربطی نداره .

دکتر منم بهم گفت ضرر نداره اما وقیقا از همون لحظه سونو تا هجده هفتگی لکه بینی داشتم فک کردی قبول میکنن ایرادشونو

تیکر تولد دختر نازنینمه 
دکتر منم بهم گفت ضرر نداره اما وقیقا از همون لحظه سونو تا هجده هفتگی لکه بینی داشتم فک کردی قبول میک ...

ببین من نمیگم شما دروغ میگین ولی لکه بینی اونم این همه مدت یه اتفاقی که از داخل رحمت میوفته یعنی داخل رحمت خونریزی داری که لکه میاد الان این وسیله اصلا به دهانه رحمت هم برخورد نداره چجوری میخواد خونریزی ایجاد کنه شاید به هر دلیل دیگه ای تصادفی از همون روز لک بینی داشتی!

ببین من نمیگم شما دروغ میگین ولی لکه بینی اونم این همه مدت یه اتفاقی که از داخل رحمت میوفته یعنی داخ ...

همون دیگه هیچ موردی نداشتم نه هماتوم نه جفت سرراهی هیچ دلیلی نداشت نمیدونم دیگه کاملا لکه بیتی حتی یه وقتایی خونریزی اما خداروشکر خدا خواست دخترم سالم موند 

تیکر تولد دختر نازنینمه