الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوندم واژینال دقتش زیاده البته دکتر من بهترین دکتر تو تبریزه نمیدونم شاید خودش واژینال نوشته
نگران نباش خطری نداره حتما یه دلیلی داشته برات واژینال نوشته این لکه بینی ها و سقط ها که خانما ربط میدن به واژینال هیچ ارتباطی با سونو نداره .اصلا کاری به رحم نداره که خیلی عذر میخوام ولی راحت تر و کم خطر تر از رابطه هست
دکتر منم بهم گفت ضرر نداره اما وقیقا از همون لحظه سونو تا هجده هفتگی لکه بینی داشتم فک کردی قبول میک ...
ببین من نمیگم شما دروغ میگین ولی لکه بینی اونم این همه مدت یه اتفاقی که از داخل رحمت میوفته یعنی داخل رحمت خونریزی داری که لکه میاد الان این وسیله اصلا به دهانه رحمت هم برخورد نداره چجوری میخواد خونریزی ایجاد کنه شاید به هر دلیل دیگه ای تصادفی از همون روز لک بینی داشتی!
ببین من نمیگم شما دروغ میگین ولی لکه بینی اونم این همه مدت یه اتفاقی که از داخل رحمت میوفته یعنی داخ ...
همون دیگه هیچ موردی نداشتم نه هماتوم نه جفت سرراهی هیچ دلیلی نداشت نمیدونم دیگه کاملا لکه بیتی حتی یه وقتایی خونریزی اما خداروشکر خدا خواست دخترم سالم موند