2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم حق داره که...؟؟؟

749 بازدید | 64 پست

شوهرم امشب دوس داشته بره احیا.و نمیخاد من تنها باشم تو خونه چون باردارم ،گفت مامانم اینا بیان پیشم ولی اوناهم مهمونن.حالا آقا بهش برخورده.همش تیکه میندازه که دخترشون مهم تره.حقه چی بگم به این مرد؟

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

خب شما برو پیش مامانت

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♡ دوساعت نمیتونی تنها باشی گلم؟؟؟

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
خب شما برو پیش مامانت

خب مشکل همینع.دکترم منع کردع از پله برم.و اینکه آسانسور خرابع صد پله هم داریم...

مگه همیشه حتماً باید چیزی بگین؟ تا به کل کل برسه؟؟

به کس دیگه بگو بیاد پیشت.یا شما برو جای دیگه.

احیا نمیتونی بری؟

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

بگو اونا دعوت شدن و مهمونن از قبل قول دادن تو که جایی قول ندادی زن و بچت برات اهمیت ندارن که میخوای ول کنی بری اگه انقد نگران منی بشین خونه از دیگران انتظار نداشته باش مراقب زن و بچت باشن مسیولیت من و این بچه به عهده توعه

♡ دوساعت نمیتونی تنها باشی گلم؟؟؟

چرا نتونم.هی بهش میگم من مشکلی ندارم تنها باشم.هی مرغش یه پا داره بیخودی حساسه نمیتونه کنار بیاد تنها ولم کنه بره.از طرفی نقو نوقشم زیادع

خب مشکل همینع.دکترم منع کردع از پله برم.و اینکه آسانسور خرابع صد پله هم داریم...

پس نرو اصلا..خونه مادرشوهرت چی؟

اگه اونم نمیشه حق با تو هست شوهرت نره واجب نیست که

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بگو دختر اوناس زن شمام هست دختر وقتی شوهر میکنه مسولیتش با شوهرشه نه خانوادش بعدم بگو اینکه انتظار داری تا اون بندگان خدا از کارو زندگی بیوفتن بیان تا شما بری احیا نری بهتره چونکه همچین احیایی قبول نمیشه زن باردارتو ول کنی بری و توقع داشته باشی دیگران ازش مراقب کنن😕