2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم

178 بازدید | 11 پست

بچه ها میشه کمک کنین نمیدونم چه مرگمه ی سال اینجوری شدم 

اصلا نمیتونم ی تصمیم بگیرم تو زندکیم عمل کنم همش فقط حرفش میزنم از بس هیچ کاری نمیتونم کنم افسرده شدم

مثلا دندونم خراب ی سال نیخام برم درست کنم نمیتونم هی میگم فردا میرم باز نمیرم 

یا میخام ی باشگاه بزم نمیتونم 

اصلا ا. خونه نمیتونم برم بیرون میخام بزم بیرون عزا میگیرم حس میکنم طلسم شدم افسرده شدم بخدا دو سال کارت بانکی سوخته دو بار رفتم نشد سایت بسته بود و دیگه هم نرفتم این حجم تنبل بودن به خودم اهمیت ندادن خالم خراب کرده از خودم متنفر شدم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

منم نمیتونم برم بیرون البته من ۹سال کار میکردم .الان ۱ سال و خورده ای میشه خونه نشینم. همشم دلم میخواد تو خونه باشم.شوهرمم هرشب میگه چرا بیرون نمیری. مردم گریز شدی. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیتونم برم بیرون البته من ۹سال کار میکردم .الان ۱ سال و خورده ای میشه خونه نشینم. همشم دلم میخو ...

منم آدم کریز شدم مامانم مریض دو تا کوچه پاینتر نمیتونم برم سر بهش بزنم 

منم عین توام کپی خودت.ولی من سالهاست اینجوریم

اینجوری نابود میشیم پیر میشم ک اخه تموم دندونام دارن خراب میشه نمیزم دندون پزشکی تا کی اخه 

متاهلی شما 

منم آدم کریز شدم مامانم مریض دو تا کوچه پاینتر نمیتونم برم سر بهش بزنم 

چون خودم اینجوریم میدونم هیچکسی نمیتونه کمکت کنه جز خودت. یه دفعه بلند شو بدون هیچ دلیلی برو بیرون. این مواقع خیلی مقاومت میکنی که بهونه بیاری نری اما تو تمام سعیتو کن تا بتونی بری بیرون.‌من یه روز حتی لباس پوشیدم آرایش کردم بعد گفتم کجا برم حوصله ندارم .نرفتم بیرون. اینجوری افسرده میشیم

چون خودم اینجوریم میدونم هیچکسی نمیتونه کمکت کنه جز خودت. یه دفعه بلند شو بدون هیچ دلیلی برو بیرون. ...

اصلا دیوونه دارم میشم شدم پابند خونه بشور بساب انکار میترسم بزم بیزون میزم بیزون باید زود برگردم البته من شوهرم هم مقصر هس چون شبا اصلا نمیخابه روزا تا ظهر خابه ساعت چهارمیزنه بیزون تا اون میزه منم باید کثیف ماری اون تمیز کنم شام دزست کنم وقت نمیکنم بزم 

بخدا ی بانک نمیتونم بزم من قبلا ده سال شاغل بودم الان نمیتونم هیچ کاری کنم تصمیم گرفتم چرخ بخرم باز کار کنم سال شوهرم میگم چرخ بخر واسم میگه باش باز میگم میگه باش ولی همراهی نمیکنه انقد باید بگم دعوا شه منم مجبورم کوتاه بیام بیشتر مقصر شوهرم اینجوری کرده من و معتاد شبا نمیتونه بخابه خاب ما هم بهم خورده تا دو بعدازظهر خابم بانکم تا دو باز هس ولی تا کی اینجوری افسرده شدم امروز کلی حالم از خودم زندکیم داره بهم میخوره بخدا آرزو مرگ دارم بی امید بی انگیزه چیه اخه 

اصلا دیوونه دارم میشم شدم پابند خونه بشور بساب انکار میترسم بزم بیزون میزم بیزون باید زود برگردم الب ...

روند زندگیتو عوض کن سعی کن با شوهرتم صحبت کنی تا اونم خودشو تغییر بده. تو خونه ورزش کن. آهنگ شاد گوش بده. کار خونه همیشه هست. خودت صبح زود بیدار شو تا شادابتر بشی. منم تازه ساعت خوابمو رسوندم به ۱۲. صبح هم ۱۰ بیدار میشم. به خودت خیلی اهمیت بده

اینجوری نابود میشیم پیر میشم ک اخه تموم دندونام دارن خراب میشه نمیزم دندون پزشکی تا کی اخه  مت ...

بله 

ده ساله ازدواج کردم وعین ده سال به سختی پامو ازخونه میزارم بیرون.درصورتی که شوهرم به هیچ وجه ادم گیری نیست .ازخداشه ولی این حس وحال از وجودم نمیره

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
بله  ده ساله ازدواج کردم وعین ده سال به سختی پامو ازخونه میزارم بیرون.درصورتی که شوهرم به هیچ ...

خوشبحالت شوهرت گیر نیس شوهر من انقد گیر داده تنها نرفتم وابسته اس شدم الان بدبخت افسرده شدم 

روند زندگیتو عوض کن سعی کن با شوهرتم صحبت کنی تا اونم خودشو تغییر بده. تو خونه ورزش کن. آهنگ شاد گوش ...

هزار باز بهش گفتم میگه برو کارت ندارم ولی اگه بزم دیر کنم یا غذام دیر آماده شه هی بهونه سگ میشه عصبیم میکنه منم نمیزم 

عزیزم برنامه روزانه بنویس برای خودت و کنار هر کاری میکنی تیک بزن و جایزه هم برای خودت در نظر بگیر.حتی میتونی هدف هفته بنویسی واسه خودت و سعی کنی برنامه های روزانه ت در جهت اون هدف باشه.ولی حتما تو برنامتون کارهایی که دوست داری مثل ارایش،ماسک صورت،رنگ کردن ابرو ،با حتی رابطه با همسر....اینا رو هم حتما بنویس و سعی کن فقط روزت با کار پر نشه و تفریح هم داشته باشی