2777
2789
عنوان

نفرین میگیره یانه

142 بازدید | 12 پست

سلام پسر همسایمون خودکشی کرده من به یکی دونفر از فامیلامون گفتم بقیه فامیلاشونم خودشون اومدن دیدن باز همش منو نفرین می‌کنه میگه تو رفتی به همه گفتی بنظرتون نفرینش میگیره استرس گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دیگه راز کسیو فاش نکن🍃🌸

نفرین ایشون نمیگیره ولی خب کارما یه جایی تلافی میکنه دیگه😅🍀🌸

نگران نباش خلاصه

تمرکز نکن روی این موضوع

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

منکه هرکیونفرین کردم جواب نداد....پسر همسایه ماهم خودکشی کرد آمبولانس اومد اونیکی همسایه بمن گفت چرا اومده براکی اومده ؟گفتم پسر فاطمه خانوم مریض شده همین....چون فکر خودکشی ی لحظه اتفاق میفته حالا یا واقعا طرف کم میاره یا نه دنبال ترحم هستش براهمین نباید بکسی گفت تو اینده شغلی یا ازدواج طرف تاثیر داره...

مال خواهر من سه روزه میگیره😕

کاش خواهرت خواهرمن بود

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

خیلی دلش پاکه خدا نکنه کسی دلشو بشکنه😑بعدشم کسیو الکی نفرین نمیکنه

توفامیل ما اینقدردل میشکنن وخداکاریشون نمیکنه😔😔😔

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم