2777
2789

باور دارین خودمون تعیین کننده ی خوب و بد زندگیمون هستیم.خودمون مسئول هر اتفاق خوب و بدی که تو زندگیمون میوفته هستیم و میتونیم تغییرش بدیم؟باور داریم انتخاب خودمون زندگیمون و میسازه؟خودمون میتونیم بهترش کنیم یا از زندگیمون یه جهنم بسازیم؟

لطفا جواب بدین 🌹

تعداد رای : 10
نظرسنجی
خودمون و انرژی مثبت و منفی و تلاش و انتخاب خودمون
7
70%
دیگران،اطرافیان مثل شوهر،زن،خانواده و اجتماع زندگیمون و میسازن
1
10%
ما قربانی زندگی و تقدیریم
1
10%
به دنیا اومدیم که سختی و عذاب بکشیم
1
10%

اره اعتقاد دارم خودم بشدتتت انرژیم مثبته هرکی باهام اشنا میشه زندگیش ازین رو ب اون رو میشه پاقدمم بشدتتتتتت خوبه هرجا برم تبدیل ب گلستان میشه ولی اوضاع خودم تعریفی نداره

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد دارم حتی به اینکه بهشت و جهنم و خدا و... هم همشون ربطی به همین انرژی ها دارن، آدمایی که انرژی بالایی دارن و باور دارن میتونن بهتر شن و تلاش میکنن، حتی اگه به اونجایی که میخوان نرسن ولی باز از خیلیا جلو میوفتن