2777
2789

چهل یک بار اشنا شدم ازدواج فریب خوردم دیگه چشام ترسید خیلی بد ضربه ای خوردم هم روحی هم جسمی

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲ حوصله خودمم ندارم

بای

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

1/1/1

تموم شدیم

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مذکرم 19 سالمه رل دارم و جهت دیدن سینگلا اومدم

چرا پس جنسیت رو زن انتخاب کردی؟؟ 🤦🏻‍♀️

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

بحاطر اینکه دنبال رابطه پوچ نیستم

بخاطر اینکه حوصله ارتباط زیاد رو ندارم و شرایطش رو ندارم دم ب دم پیام و دیت بذارم

بخاطر اینکه درووغ نمیتونم بگم ب خانوادم

بخاطر اینکه بدم میاد کسی منو بیرون با کسی ببینه 

بخاطر اینکه اعصاب و حوصله میخواد 

بخاطر اینکه هیییچچچ تعهدی نسبت بهت نداره و همزمان میتونه با چند نفر دیگه هم باشه و من تز خیانت بدم میاد

خب اگه خوشت نمیاد گزارشی چیزی بزن بگو من یک مونث جعلی هسم

کاری به خودم ندارم که

قوانین سایت رو دارم میگم...جنسیت مرد هم داره که به عنوان مرد بیاید سایت نه خانم😐😂🤦🏻‍♀️

من رفتم بخوابم 🚶🏻‍♀️

روز خوش 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم.