2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دوستم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 35 پست

شوهر من برعکس بود تو نامزدی و عقد همش بدبین و کمی بداخلاق بود ولی رفتیم زیر یه سقف یه آدم دیگه شد خداروشکر خیلی بهتر شد

همش بستگی به خودت داره اگه همیشه احترامشو بگیری و دوسش داشته باشی اونم دوستت داره

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گفتی🤭

شاید به خاطر بدبینی و انرژی منفی خودمونه که گند زده میشه به زندگیمون آخه مرد از زنی که همش می‌ناله و غم و غصه داره فراریه زنی که اولویتش شوهرش و رفتاراشه و خودش و اهدافش و فراموش کرده.من همچین زنی نیستم 

پایدار باشید در کنار هم 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
خوب گفتی🤭

منک‌ بعد۱سال‌ خودواقعیشونشون‌ دادوالله‌ واس‌ مام‌ اول‌ اینجوری‌ بودجوری‌ ک‌ فرشته‌ بود‌ واصلاباورم‌ نمیشدکاراشو‌ وحتی‌ دفعه‌ اولی‌ ک‌ زدتوگوشم🫢

واسه من ک عوض نشد با همه ی دخالتا و سختیایی ک از طرف خونوادش بود هنوزم بعد۴سال انگار عقدیم😊

فرض کن فهمیدی چرا فلانی بچه دار نمیشه؛ فهمیدی این با فلانیه یانه! فهمیدی فلانی کِی ازدواج میکنه،،فهمیدی دلیل طلاق فلانی چی بوده،، فرض کن درآمد آدم هارو فهمیدی! و فرض کن جواب تمامِ این سوالاتُ فهمیدی!!! حالا من از تو یه سوال دارم! دونستنِ اینا، چه تاثیری تو زندگیت داره؟!  

شاید به خاطر بدبینی و انرژی منفی خودمونه که گند زده میشه به زندگیمون آخه مرد از زنی که همش می‌ناله و ...

نگاه مردتازنشوبدست نیاره همینجوری چاپلوسه ووقتی خرش ازپل گذشت  خودشونشون میده کل همه مرداهمین هستن 

یعنی الان مشکل اینجاست یا حرفای اطرافتون😐😐😐

مشکل حس منفی ایه که آدمه به هم میدن.میگم چرا اینجورین؟قرار نیست زندگی همش به صلح باشه یا بحث و دلخوری نباشه ولی این دلیل نمیشه که انقدر از زندگی و شوهرشون ناراضی باشن.نارضایتی خانومای این سایت و میخونم واقعا به نظرم کوچیک و بی اهمیته که برای خودشون بت کردن.خودشون و کلا نادیده گرفتن و از شوهراشون خدای ظالمی ساختن که اسیرش شدن تنها هدف و انگیزه زندگیشون توجه شوهرشون بهشونه یا این که چی گفت چه جوری نگاه کرد مادرشوهرشون چی میگه بعد میشینن زار زار گریه میکنن.بعد همینا میگن شوهرمون دوستمون نداره.من خودمم یه آدم بی هدفی که بچسبه همش به من و رفتارام و تیکه بگیره دوست ندارم 

اول اینکه هیچ وقت درباره خوبی و بدی شوهرت حرف نزن حتی پیش مادرت مشکلاتت رو باز نکن دوم ببین خودت چه مشکلات و ایراداتی داری اگه حساب شده رفتار کنی می تونی رابطه ات رو مدیریت کنی خیلی از این خانمها که میان طرح مسأله می کنن خودشون به مسایلشون دامن زدن با رفتار و اخلاق خودشون یا اینکه یک طرفه میان حرف می زنن.

این که یک شوهر خوب بکنی برای تضمین خوشبختی تو زندگی مشترک کافی نیست باید برای ادامه یک رابطه خوب برنامه داشته باشی و اگه بلد نیستی کمک بگیری مشورت بگیری (از یک نفر مشاور نه پدر و مادر) 

😍😍😍😍😍

😘😘😘😘

فرض کن فهمیدی چرا فلانی بچه دار نمیشه؛ فهمیدی این با فلانیه یانه! فهمیدی فلانی کِی ازدواج میکنه،،فهمیدی دلیل طلاق فلانی چی بوده،، فرض کن درآمد آدم هارو فهمیدی! و فرض کن جواب تمامِ این سوالاتُ فهمیدی!!! حالا من از تو یه سوال دارم! دونستنِ اینا، چه تاثیری تو زندگیت داره؟!  

مشکل حس منفی ایه که آدمه به هم میدن.میگم چرا اینجورین؟قرار نیست زندگی همش به صلح باشه یا بحث و دلخور ...

بسی چرت 

مشتاقم ۱۰ سال دیگه ببینمت 

زندگی هندونه ی دربسته س 

اینقددد بالا پایین داره که گاهی خودت هنگ میکنی چطور شد اصن