2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دوستم داره

733 بازدید | 35 پست

شیش ماهه عقدیم.یه بحثای ریزیم داشتیم ولی شوهرم حتی تو بحثا هم حمایتم میکنه‌.خیلی دوستم داره و هر کاری واسم میکنه.همه جوره اوکی هستیم باهم.هیچی برام کم نمیذاره از محبت و توجه و (ر)..و هر چی.

ولی هر کی میفهمه میگه اولاش همه همینن بذار چند سال دیگع میفهمی.تغییر میکنه عوض میشه.

انقد اینا رو شنیدم که همش نگرانم در آینده تغییر کنه.

همش ازش قول میگیرم همیشه همینطوری بمونه و اونم هزار تا قسم میخوره که تا ابد عاشقمه و همیشه همینجوری می مونه.از وقتی نی نی سایت ثبت نام کردم بدترم شد همه از شوهراشون می نالن.واقعا امیدوارم عشقمون همیشگی باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس اینجا همه از بدی میگن

از لحظه های خوبشون نمیگن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یعنی الان مشکل اینجاست یا حرفای اطرافتون😐😐😐

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8