اول مواد میانیشو آماده کن، گوشت چرخ کرده و پیاز و ادویه رو باهم تفت بده بعد برنج و لپه پخته شده و سبزیجات معطر، من سبزیجات خشک میریزیم به نظرم خیلی عطرش بهتره، اگه دوسداشتی میتونی یک قاشق رب گوجه هم بریزی
برگ هارو توی آب جوش بذار تا نرم بشن، بعد از مواد داخل برگ ها بریز و بپیچ، کف قابلمه چند لایه برگ بذار بعد دلمه هارو بچین
برای چاشنیش، کمی آب و رب گوجه و شیره انگور و سرکه، اگه سرکه نداشتی آبغوره، با هم ترکیب کن بعد یکم بچش باید ملس بشه،بعد بریز روی دلمه ها، زیر قابلمرو کم کن تا بپزن