2777
2789
عنوان

آموزش پخت دلمه برگ موانگور

172 بازدید | 8 پست

خانما بهم بگید چجوری پخته میشه و سوال مهمم اینه که باید این برگایی که توش می پیچن چجوری باشه نرم یا صفت  

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

برگاش باید نرم باشه

قبلشم بریزی تو اب جوش دو سه دقیقه بمونه که راحت بپیچی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه هرچی میدونی درباره اش بهم بگی 

من گوشت چرخکرده برنج لپه سبزی معطر میزنم و ادویه

پیاز و ربم میزنم البته

لپه و برنجو قبلش باید نیم پز کنی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اول مواد میانیشو آماده کن، گوشت چرخ کرده و پیاز و ادویه رو باهم تفت بده بعد برنج و لپه پخته شده و سبزیجات معطر، من سبزیجات خشک میریزیم به نظرم خیلی عطرش بهتره، اگه دوسداشتی میتونی یک قاشق رب گوجه هم بریزی

برگ هارو توی آب جوش بذار تا نرم بشن، بعد از مواد داخل برگ ها بریز و بپیچ، کف قابلمه چند لایه برگ بذار بعد دلمه هارو بچین 

برای چاشنیش، کمی آب و  رب گوجه و شیره انگور و سرکه، اگه سرکه نداشتی آبغوره، با هم ترکیب کن بعد یکم بچش باید ملس بشه،بعد بریز روی دلمه ها، زیر قابلمرو کم کن تا بپزن

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت