2777
2789
عنوان

چقدر بده تو این حال بودن

107 بازدید | 4 پست

خانوما من ۲۹بابد پریود شم بعد بذا چک کردن رفتم دکتر سونو گرف ازم گف مشکوک ب بارداری هسی چون انگار ساک بارداری بود  ازمایش نوشت ولی منفی شد حالا نمیدونم ازمایش اشتباه بود یا نظر دکتر🤦‍♀️🤣

https://abzarek.ir/service-p/msg/2010790

شاید خیلی زود بوده رفتی ازمایش

به نظر من صبر کن اگه پریود نشدی چند روز دیگه باز ازمایش بده

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
شاید خیلی زود بوده رفتی ازمایش به نظر من صبر کن اگه پریود نشدی چند روز دیگه باز ازمایش بده

خب دکتر برام نوشت ۲۹باید پریود شم ۷روز دیگه من ۴روز پیش از دادم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2010790

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دکتر برام نوشت ۲۹باید پریود شم ۷روز دیگه من ۴روز پیش از دادم

♡ پس صبر کن اگه نشدی سیوم برو از بده

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔