2777
2789
عنوان

کیا بچه‌هاشون کم وزنن😭😭😭

815 بازدید | 33 پست

مامانا اگه تجربه‌ی واسه افزایش وزن بچه‌هاتون دارید بگید پسرم سه‌سال و چهارماهشه ۱۲۸۰۰ وزنشه آزمایش و اینا هم داده جز ویتامین دی کمبودی نداشته چی بدم یکم چاق شه 

هم توپول شه هم قدش بلند شه

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون رو درگیر وزن بچه نکنید چون نتیجه ای نمیگیرید و فقط خودتون رو اذیت میکنید بذارید بدنش روال طبیعی خودش رو طی کنه وقتی بزرگتر شد پرتر میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دخترمن ۴ سالشه ۱۲ کیلو 

شیرینی جات خیلی میخوره و هله هوله 

ولی الان ی دوسه هفتس قط کردم 

ک غذا بتونه درست بخوره 

کم خونی و کمبود ویتامین دی هم داش 

دارو دکتر داد تموم شدن 

ولی از مولتی ویتامین هرمارکی گرفتم نتیجه درست نداده 

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️
پسر من ۴ماه از پسر شما بزرگترها اما ۱۱کیلو هست 

عزیزم دکتر به شما چی گفته داروی خاصی داده؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

دختر من سه سالشه ده کیلو هست.

بخدا دکترو ازمایش هم بردم..انواع مکمل ها دادم..ارزومه یه بار ک میذارمش رو ترازو یه کم اضاف کرده باشه

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
دخترمن ۴ سالشه ۱۲ کیلو  شیرینی جات خیلی میخوره و هله هوله  ولی الان ی دوسه هفتس قط کردم& ...

منم هر مولتی گرفتم تاثیر نداشته متاسفانه پسرم کلا خیلی اهل غذا خوردن نیست

دختر من سه سالشه ده کیلو هست. بخدا دکترو ازمایش هم بردم..انواع مکمل ها دادم..ارزومه یه بار ک میذارم ...

وای خیلی بده میفهمم حستو منم هر وقت میبرمش رو ترازو میگم خدایا یعنی میشه وزنش اضاف شده باشه میبینم نه

پسر من ۴ماه از پسر شما بزرگترها اما ۱۱کیلو هست 

قدش چقدره؟؟؟

منم هر مولتی گرفتم تاثیر نداشته متاسفانه پسرم کلا خیلی اهل غذا خوردن نیست

فعالیتشونم زیاده 

کالری ک دریافت میکنن کمه 

برا همین وزن اضاف نمیکنن

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️
خودتون رو درگیر وزن بچه نکنید چون نتیجه ای نمیگیرید و فقط خودتون رو اذیت میکنید بذارید بدنش روال طبی ...

بله کاملا منطقیه حرفتون 

امان از حرف مردم طرف میاد میگه وای پسرت هم سن دختر منه چرا اینقدر لاغره بهش برس بده غذا بده