مامانا اگه تجربهی واسه افزایش وزن بچههاتون دارید بگید پسرم سهسال و چهارماهشه ۱۲۸۰۰ وزنشه آزمایش و اینا هم داده جز ویتامین دی کمبودی نداشته چی بدم یکم چاق شه
هم توپول شه هم قدش بلند شه
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
خودتون رو درگیر وزن بچه نکنید چون نتیجه ای نمیگیرید و فقط خودتون رو اذیت میکنید بذارید بدنش روال طبیعی خودش رو طی کنه وقتی بزرگتر شد پرتر میشه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
دخترمن ۴ سالشه ۱۲ کیلو شیرینی جات خیلی میخوره و هله هوله ولی الان ی دوسه هفتس قط کردم& ...
منم هر مولتی گرفتم تاثیر نداشته متاسفانه پسرم کلا خیلی اهل غذا خوردن نیست
دختر من سه سالشه ده کیلو هست. بخدا دکترو ازمایش هم بردم..انواع مکمل ها دادم..ارزومه یه بار ک میذارم ...
وای خیلی بده میفهمم حستو منم هر وقت میبرمش رو ترازو میگم خدایا یعنی میشه وزنش اضاف شده باشه میبینم نه
خودتون رو درگیر وزن بچه نکنید چون نتیجه ای نمیگیرید و فقط خودتون رو اذیت میکنید بذارید بدنش روال طبی ...
بله کاملا منطقیه حرفتون
امان از حرف مردم طرف میاد میگه وای پسرت هم سن دختر منه چرا اینقدر لاغره بهش برس بده غذا بده