2777
2789
عنوان

تاتو ابرو خوبه ب نظرتون 🤔

594 بازدید | 29 پست

میکرو و فیبروز مشکیه هر کیو دیدم صورتش خشن نشون میده ،ب نظرتون تاتو قهوه ای خوشرنگ داخل خودِ ابروها قشنگ نیست؟؟! واسه خواهرم میپرسم لطفا نظراتتون بگین 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلیقه من نیست به نظرم طبیعی نیست

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                

همشون بیخودن هی ترمیم و تغییر رنگ وفلان نود درصد هم شبیه انگری بردز میشن یا تا به تاست یا بالاپایینه اما هی بقیه الکی تعریف میکنن  من فقط از کاشت راضیم خودمم انجام دادم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
من دوست ندارم اگه با هزینه اش مشکلی ندارید کاشت انجام بدید  من خودم انجام دادم واقعا راضیم

كاشت كه خيليا گفتن خوب نيست همش با قيچي كوتا ميكنن ابرورو چون رشدش مث مو ميشه ديگه

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

ببین اگه اصلا تا حالا انجام نداده کاشت انجام بده بهتره.من خودم ابروهام از زمان دختریم هم خالی بود.خیلی نازک بود.بعد بارداری که کلا چند تا تار مو مونده بود.اون زمان پول نداشتم بکارم رفتم بلید انجام دادم.اولش خیلی خوب و طبیعی بود ولی بعد دو سال انگار یه کم زیر پوستم پخش شد و کم رنگ.الان تلفیقی زدم خب بلاخره هر چی بگی مصنوعیهولی اصلا تاتو را نمیپسندم.باز این طبیعی تر از تاتو هست.حالت خط خط داره.

كاشت كه خيليا گفتن خوب نيست همش با قيچي كوتا ميكنن ابرورو چون رشدش مث مو ميشه ديگه

تنها عیبش بلند شدنشه که قابل مقایسه با مشکلات تاتو ومیکرو و فیبروز نیست 

کاملا طبیعی اصلا کسی متوجه نمیشه  البته سلیقست دیگه هرکی هرجور دوست داره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟