2777
2789

داستان یارانه من یکم پیچیدس

وقتی ازدواج کردم یارانه خانوادم حذف شده بود

همسرم که رفت جدا کنه گفتند چون از قبل قطع بوده دیگه نمیشه

در نتیجه من با حساب خانوادم موندم و خودش به تنهایی یارانه میگرفت

تا بچه دار شدیم هم یارانه بچه میرفت به حساب شوهرم

حالا که یارانه ۴۰۰ شد من خودم تنهایی اقدام کردم شوهرم جدا

به من دادن به همسرم ندادن😅

سوالم اینه به نظرتون یارانه بچه رو به من میدن؟

و اینکه‌برای اضافه کردنش کجا باید برم؟

میترسم یارانه‌خودمم قطع شه 🙄

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستید؟🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیس +10 

منم واسه خودمو پسرمو میگیرم، البته چون سرپرستم 

ولی شوهرمو دختر مشترکمون ندارن این اقای گشادخان نمیره ثبت کنه 😑 دورسته ماهی 800 پولی نیست ولی واسه پوشک بچه ک میشه 

من جدا شدم  حضانت بچم باهامه رفتم نامه رو بردم  سرپرستیش بامنه  یارانشو میدن ب حسا ...

یعنی چون الان حضانش با شوهرمه بهش نمیدن؟🤔

پلیس به علاوه ده  چرا قط کردن مال شوهرتو؟

چون گردش مالیش بالاست ولی واقعا فقط گردش مالیش بالاست

درامد خیلی بالایی نداره 😅

و اینکه‌سفر خارجی رفته!

اگر فرمانداری نزدیکتون هست برو  سر بزن واحدی مربوط به یارانه دارن کامل برات میگه بهتر از پیشخوان دولت هست..

امروز شماره حساب یارانه عوض کردن احتمال 50% قطع شدن داره  سیستم ایراد داره  مقصر شخص خاصی نیست پیگیریش هم زمان بر هست....

برو ولی حضانت بچه رو لازم داری  وگرنه بعیده بهت بدنش 

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
پلیس +10  منم واسه خودمو پسرمو میگیرم، البته چون سرپرستم  ولی شوهرمو دختر مشترکمون ندارن ...

منم الان سرپرست خودم حساب میشم

حیفم میاد الکی میره

توی‌این‌دوره ۱۰۰ تومنم خوبه ۸۰۰ که خیلی حیفه

اگر فرمانداری نزدیکتون هست برو  سر بزن واحدی مربوط به یارانه دارن کامل برات میگه بهتر از پیشخوا ...

اها

پس اگر حضانت نداشته باشم و فقط اینکه بچه یارانه‌نمیگیره به من نمیدن؟

خیلی ممنون

جز دهکای پولدارحسابتون کردن؟

آره شوهرمو

الان خانواده پدرمم که چندین سال قطع بود دارن میگیرن 

شوهرم چون به خاطر کارش گردش مالیش زیاده و اینکه‌دو‌سه تا سفر تفریحی رفته بهش نمیدن

منم الان سرپرست خودم حساب میشم حیفم میاد الکی میره توی‌این‌دوره ۱۰۰ تومنم خوبه ۸۰۰ که خیلی حی ...

اره بابا فک کن دخترم 8ماه اس هنوز نرفته ثبت کنه، نزدیک 7تومن واسه دخترم فقط، خودشم ک کلا از اول نداشت 

جالبه هیم میگه پول ندارم 😐

اها پس اگر حضانت نداشته باشم و فقط اینکه بچه یارانه‌نمیگیره به من نمیدن؟ خیلی ممنون

بله همینطوره....

خواهش میکنم...زنده باشی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com