2777
2789
عنوان

کاش بدونم شوهرم چه مرگشه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پر کردن نمیدونم چیه ولی روزایی که میره به مامانش سر میزنه میاد همش ازم فاصله میگیره سرد میشه

خب خدا میدونه مادرش چی گفته راجبش

منم شوهرم اینجوری میشد ولی راهش و پیدا کردم. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
نمیاد که الان اومدم اینجا تاپیک زدم یه راه دیگه پیدا کنم🥲

اگه یه پزشک آشنا دارین برو باهاش صحبت کن دارو میده ،بعد به شوهرت الکی بگو بیا باهم دارو بخوریم بلکه اعصابمون راحت شه زندگیمون بهترشه،بهش اونموقعها بیشترمحبت کن بتونی راضی کنی

ممکنه بخاطر اون باشه؟ واقعیته؟ تا حالا سمت این چیزا نرفتم

اره واقعیت داره متاسفانه اگه راه ساده  میخوای بری ادرار رو بریز روش و بعد تمیز کن کاملا. ولی اگه میتونی بری بیرون برو پیش یه ادم مومن

اگه یه پزشک آشنا دارین برو باهاش صحبت کن دارو میده ،بعد به شوهرت الکی بگو بیا باهم دارو بخوریم بلکه ...

اشنا ندارم ولی فکرت خیلی خوبه راست میگی من خودم رفتم دکتر قرص خواب گرفتم که بخوابم چون شبها نمیخوابه و اذیتم میکنه ولی کاش میشد به دکترم بگم یه قرص بده هم این اروم بشه هم خواب به چشمش بیاد شبها🥲

اره واقعیت داره متاسفانه اگه راه ساده  میخوای بری ادرار رو بریز روش و بعد تمیز کن کاملا. ولی اگ ...

با سرکه شستم همسایه بهش گفته بود نمیدونی چه قشرقی بپا کرد تو خونه گفت چرا دست زدی گفتن سرکه بو میداده😭 جرات نکردم بهش بگم میترسم که جادو باشه

میشه بیشتر بگی؟من هیچی بلد نیستم مثلا حالشونو بپرسم همین؟

اره دیگه بپرسی حالشون چطوره؟یا مثلا یه غذا خوب بپز براشون بفرست خیلی اینجوری خوبه

با سرکه شستم همسایه بهش گفته بود نمیدونی چه قشرقی بپا کرد تو خونه گفت چرا دست زدی گفتن سرکه بو میداد ...

نه نگو بهش بدتر قاطی میکنه بنظرم با مادرت برو پیش کسی بهتره. چه همسایه فضول بیشعوری