2777
2789
عنوان

کاش بدونم شوهرم چه مرگشه

368 بازدید | 34 پست

یه روز مهربونه یه روز عین یه بیمار روانی دیگه بریدم از دستش اینجوری شده که وقتی اخلاقش بد میشه ازش فاصله میگیرم ولی وقتی خوبی میکنه باورم نمیشه خوبیاشو همون موقع اشکم میاد میگم اخه اگه دوسم داری چرا یه وقتایی اینقدر بدجنس هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقطبی🦦

خودمم احتمال میدم ولی نمیاد دکتر هیچ وقت

اخه مگه میشه اینقدر فراز و نشیب داشته باشه

تاپیک قبلیمو ببین تازگی بازم تخم مرغ شکسته جلو در خونمون پیدا کردم یعنی بخاطر اونه؟ شبها تنها میخوابم و اون همش بیداره

خودمم احتمال میدم ولی نمیاد دکتر هیچ وقت اخه مگه میشه اینقدر فراز و نشیب داشته باشه تاپیک قبلیمو ب ...

اگه منظورت جادو کردن برو پیش یه ادم مومن برات باطلش کنه. یا اگه روی جادو ببخشید اینجوری میگم ادرار بریز  تا باطل بشه وگرنه راهی نیست 

بنده خدا خاله منم همسایه عوضیش جادو کرد زندگیش نابود شد

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤