2777
2789

چجوری به مادر پدرم نه گفتن رو یاد بگم؟

این که جرعت نه گفتن به دیگران رو ندارن یه طرف

باهاشون برای یه کار یا برنامه هماهنگ میکنم نمیدونم از روی رودرواسیه یا میترسن نه بگن، موافقت میکنن بعد که وقتش میرسه به بهونه های مختلف میپیچونن یا برای خودشون کار میتراشن که از زیر حرفی که زدن دربرن

زندگیم واقعا سخته دیگه خسته شدم میشه هر راه حلی که به فکرتون میرسه بگید؟

تراپیستم میگه بکشونمشون اونجا که آروم آروم روشون کار کنه

یک سال خیلی برای کار تلاش کردم ولی متاسفانه انگار از روانشناس و اینا هم فراری ان 

اولش میگن آره حتما میریم ولی وقتی موقش میرسه به هزار بهونه میپیچونن

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط با فشار بهشون بگو ببینم توسن اون ها تغییر خیلی سخت از طرفی هم نمیخان اطرافیان روازذست بدن برای همین نه نمیگن به نظرم باهاشون صحبت کن و بگو ازین به بعد من جاتون حرف میزنم اگر تغییر ندین رویه تون رو

شما قطعا نمیتونید به تنهایی عقاید و رفتار های 40_50 ساله ی پدر و مادرتون رو عوض کنید

بنظرم راهی پیدا کنید که کنار بیاید با این مسئله که ناراحتتون نکنه این رفتار

یا اصلا کاری کنید خودتون رو در معرض این رفتار هم قرار ندید

من تو کار اوایل که مسئولیت گرفتم‌به کسی حرف نمیزدم مبادا ناراحت بشه ولی بعدش شروع کردم به اعتراض و مواخذه کردن در مواردی که واقعا بچه ها خرابکاری کرده بودن. خلاصه همین باعث شد همه بدونن اگه از چیزی ناراحتم به راحتی میگم به طرف.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
حرف بزنید باهاشون

این فکر کنم اولین راهیه که همه امتحان میکنن و قطعا من هم یکی از اون همه ها هستم

هیچ نتیجه ای نداره

کلا تکذیب میکنن این رفتارشونو یا جوابی میدن انقد غیر منطقیه که اصلا نظری راهی این که چجوری بحث رو ادامه بدی به ذهنت نمیرسه یا شروع به داد بیداد میکنن 

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

اگه منظورت خانوادت هستن،خوب اونها یک عمر،حداقل چهل پنجاه سال اینطور زندگی کردن براهمین تغییر سخته،ولی از موارد کوچک شروع کن باهاشون حرف بزن،مخصوصامواقعی که موضوعی پیش میاد و تو کنارشونی،بااحترام نظر منفی را بگو.