2777
2789
عنوان

دوستان روزه داری و تکرر ادرار

2274 بازدید | 35 پست

سلام..دوستان من در شرایط عادی روزی دوسه بار میرم دسشویی،اما روزه که هستم تکرر ادرار میگیرم،باحجم ادرار خیلی زیاد...شماهم اینطورید؟دلیلش چیه؟مایعاتم معمولی میخورم،در صورتی که در روز عادی هرچقدرم مایعات بخورم اینقدر دسشویی نمیرم که روزه هستم میرم...

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چایی زیاد نخور 

میوه و سبزیجات بخور

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بنظرم به خوردن مایعات ربطی نداره،چون روزه نباشم هرچقدرم مایعات بخورم بازم دسشویی نمیزم

آخه چای آب بدنو میکشه 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تا وقت اذان مغرب با حجم زیاد ادرار دفع میکنی؟ اگه تا ظهر باشه طبیعیه.

تا اذان مغرب هم تند تند میرم هم حجمش زیاده،اما روزه نباشم هرچقدرم چای و اب بخورم دسشویی نمیرم.فکرم رو درگیر کرده

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗