2777
2789
عنوان

سرگیجه بارداری

1718 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من هفته 19 بارداریمه از تیم ساعت پیش که نشسته بودم یهو دیدم دنیا داره دور سرم میچرخه و گیج میرم یه لحظه حس مرگ بهم دست داد انگاری که روح میخواد از بدنم جدا شه بعد به دقیقه که فک کردم بهتر شدم حواسم یواش پاشم ولی دیدم نه جون ندارم و گیج میرم الان دراز کشیدم به پهلو ولی باز یه حال بدیم خیلی دگرگون شدم نمیدونم چیکار کنم!!!! 😔😔

اسی شاید فشارت پایین.. جیزای قندی همیشه کنارت باشه مثل خرما، شکلات، توت خشک، کشمش

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اسی شاید فشارت پایین.. جیزای قندی همیشه کنارت باشه مثل خرما، شکلات، توت خشک، کشمش

اره شاید ولی جالبش میدونی چیه همون لحظه کنار دستم خرما و آب‌جوش بود که داشتم میخوردم پاشدم سرم سنگین شد و گیج رفت برا همین برام عجیب بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره شاید ولی جالبش میدونی چیه همون لحظه کنار دستم خرما و آب‌جوش بود که داشتم میخوردم پاشدم سرم سنگین ...

خب گلم حالا که دیدی اینطوری. باید مثل وقتی که از ادم از سجده نماز بلند میشه. اونجوری از جات بلند شی.یه موقع هم یادت رفت ویهو ازجات بلند شدی دیدی چشات سیاهی رفت و سرگیجه.. مثل رکوع نماز کمرتو خم کن..همون لحظه خوب میشی. من اینجوری مثال زدم که متوجه بشی.تو بارداری خودم جربه کردم که میگم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "