2777
2789

روز ۲ اردیبهشت میشه چندمین ماه‌گرد من و نامزدم.همیشه از اینکه یادم می‌رفت اون تاریخ آشنایی رو دلخور میشد منم واسه این ک سوپرایزش کنم دیروز صبح رفتم عکس‌اش دادم چاپ کنن براش ساعت بخرم کیک سفارش دادم که به بهترین شکل سوپرایزش کنم دو ساعت بعد هم با خودش قرار داشتم وقتی رفتم از این ناراحت بود که چرا من بهش نگفتم و رفتم تو شهر من گفتم نمی‌خواستم سوپرایزم خراب بشه می‌گفت نه تو داری خیانت میکنی من باور نمیکنم باید هرطور بود منو خبر میکردی که داری میایی از صبح سوپرایزم که خراب شد هیچی از دیروزم بهم تهمت خیانت میزنه اعصابم خورده می‌خوام خودمو خفه کنم چی بهش بگم که از رفتارش پشیمون بشه؟

ماهگرد گرفتن خیلی چیپه

بعدم اونم خیلی لوسه ک هرچی میشه تهمت میزنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کلمه رو به هیچ وجه عادی نکن. یعنی جوری رفتار کن و ناراحت شو که دیگه تحت هیچ شرایطی به خودش اجازه ...

چیکار کنم چی بگم از دیروز تا حالا شوکه شدم بهم تهمت زده نمیدونم چطوری از حرفش پشیمونم کنم

چیکار کنم چی بگم از دیروز تا حالا شوکه شدم بهم تهمت زده نمیدونم چطوری از حرفش پشیمونم کنم

کات کن خودش میاد دنبالت بعد ارزش ها و چهارچوب تو براش دیکته کن قاطع بشه وقوی نازک نارنجی براش درنیار اگه خواست بره بگو زودتر آدم سمی

بهش بگو هیچ وقت ازت توقع همچین تهمت سنگینی رو نداشتم. اگه دلت نمی‌خواست تنهایی و بدون اجازه برم بیرون،

بهم آروم اینو بگو نه اینکه تهمت بزنی. (اگه دیدی باز سر حرفش بود و همچنان گفت خیانت میکنی)، بگو بهت ثابت میکنم خیانت نکردم اما وقتی بهت ثابت شد، برای همیشه قیدتو میزنم. رابطه بدون اعتماد اونم بدون هیچ دلیل منطقی یعنی پوچی

به نظرم،اگر رسیدی از قنادی داری، یه عکس ازش بگیر (تا بعد ها مدرکی داشته باشی که شرمندش  کنی) اما کنلسش کن، ساعت رو هم که خریدی بذار برای بعد... 

و اصصصصلا تحویلش نگیر نه جواب پیام، نه زنگ... تا به غلط کردن بیفته و بفهمه این حرف خیلی گرون تموم شد واسش. خلاصه ساده نگذر 

خواهرم ساده گذشت و سکوت و آبرو داری کرد فقط شوهرشو پروتر و وقیح تر کرد (انگار مردک با خودش فک کرد حتما یه خطایی کرده که صداش در نمیاد!!!!)