2777
2789
عنوان

بارداری

216 بازدید | 31 پست

خانما میشه بیاین بنظرتون باردارم 

من ۱۷موعد پریودم بود ولی پریود نشدم کمر درد و معده درد  خیلی زیادی دارم علائم پریودی دارم هر لحظه حس میکنم پریود شدم ولی نمیشم پریروز بیبی چک زدم ی هاله خیلی کمرنگ افتاد رفم ازمایش منفی بود معدرت میخوام دیشب ی ترشح آبکی صورتی رنگ داشتم چند قطره ک فکر کردم پریود شدم ولی همین چند قطره بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم اگه هاله بی بی خیلی کمرنگ باشه احتمال منفی شدن آزمایش هست ...

ان شاالله که اگه میخوای باردار باشی 

مطالب تاپیک منم بخونی حتما اگه باردار بودی 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

آزمایش دیگه دقیق ...اگه گفته باردار نیستی یعنی نیستی...

اون علائم هم بخاطر پریود نشدنته ...یعنی اونقدر که وقتی میخوای پریود بشی و نمیشی علائم میاد سراغت که وقتی بارداری علائم نداری ...

بعد بگو تبلیغ تاپیکم رو نکردم 😐

من کی گفتم ... گفتی تبلیغ.. گفتم .. نیست چون پول توشه واسه همون 😂

خوب گلم اون مطالبو نوشتم ازاینور اونور جم کردم فرستادم که دیگران استفاده کنن .. علم غیب هم که ندارن باید خودم بهشون آدرس بدم برن 🫤

وگرنه مگه خول بودم بیام تاپیک بزنم  خودم که همشو داشتم و انجام دادم و نتیجه گرفتم دیگه لازم ندارم گزاشتم دیگران استفاده کنن😉

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
عکس بچه هاتو برای نمونه میزاشتی بقیه ایمان میوردن به مطالبت...

هرکی دوست داره انجام بده هرکی نه ..نه .نیازی نیست کسی ایمان بیاره . به من چیزی نمیخواد برسه .. خودشون سود میکنن  

این تاپیک عکس یه بچه گذاشتم مو نمیزنه با پسرم ... هرکی اینو میدید میگفت رفتین عکسشو پوستر کردین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10793008/هرکی-دوست-داره-بچه-زیبا-و-باهوش-و-سفید-و-چشم

هرکی دوست داره انجام بده هرکی نه ..نه .نیازی نیست کسی ایمان بیاره . به من چیزی نمیخواد برسه .. خودشو ...

آخه این مطالب خودت نیستن که اینقدر هم سنگ مطالبت رو به سینه میزنی از یجای دیگه کپی کردی ...

شنیدن کی بود مانند دیدن ..

ره ولی گفتن شاید لقاح دیر انجام شده باشه  امکان داره لانه گزینی بعد موعد باشه؟ آخه تا حالا ای ...

ببین بنظرم این ماه نباشی ولی ماهای آینده باردارمیشی بدنت انگار داره واکنش نشون‌میده منم دوسه ماه قبل بارداریم‌ همش لک‌میدیدمو جابجامیشدپریوذیم

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍