بچه ام ۶ماهشه داره دندون در میاره تا الان بی قراری میکرد و تب داشت قطره نداشتم مجبور شدم دو برابر وزنش شربت استامینوفن دادم خورد و راحت خوابید الان یکم تند تند نفس میکشه استرس گرفتم کمکککک
مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا اینقدر استرس آخه اگه شربت خردسال بوده همون قطرهاست دیگه اون با قطره چکون تولید میکنند اینو تو شیشه بچه ام خسته بوده خوابیده ببین تبش قطع شده خیالت راحت باشه دیگه بعدم کلا ضربان قلب بچه تند نفسکشیدنشم همچنین
همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
قطره استامینوفن تو هر یک سی سی ۱۲۵ میلی گرم دارو داره،شربت استامینوفن تو هر ۵ سی سی ۱۲۵ میلی گرم دارو داره،شما دوز دارو رو کم دادی،مراقب باش تب نکنه،و برو براش قطره بگیر،چون شربت رو معمولا دو سال به بالا میدن
آره تند نفس میکشه اصلا نمیتونست بخوابه فقط جیغ میزد و گریه میکرد تا شربت دادم خوابید تبش هم کمتر شده ...
قطره استامینوفن باید دوب رابر وزن به اون اندازه قطره داد. شربن استامینوفن نصف وزن به سی سی بادی بدی، یعنی اگر ۸ کیلویه بچت، باید ۴ سی سی شربت بدی. ۱۶ قطره فک کنم بزو ۲ سی سی بشه