2777
2789
عنوان

بیمارستان سوختگی اصفهان

1684 بازدید | 20 پست

کسی اونجا بوده 

دیروز خواهرم سوخته با آتیش 

نزاشتن کسی ببینش

دکتری گفت سوختگی سطح دو.دوتا دستش تا آرنج 

سطح دو چطوریه 

دعا کنید تو این شب براش 

سوختگی سه سطح داره. سطح یک که خیلی سطحی هست و اصلا چیز خاصی نیست. سطح دو نیاز به درمان و مداخله دارویی داره.  سطح سه خیلی بده چون عمیق تر هست! 

قسمت سوختگی ها معمولا همراه نمی زارن بره، چون بدن اون افراد به خاطر آسیب دیدن پوست به عفونت حساس هست! 

سطح ۲ خوب می شه نگران نباش ! چون زیاد عمیق نیست!،

یا ارحم الراحمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار اونجا بودم  یه جوان با ویلچر اونجا بود کامل بدنش سوخته و باندپیچی بود، تو مکانیکی کار می کرده بعد بنزین ها آتیش گرفته بود!،   صحنه های خوبی اونجا نیست، نری و نبینی بهتره! 

یا ارحم الراحمین
اونجا بودی برای خودت؟ رسیدگیشون چطوره؟

برای یه آشنایی رفته بودم!  خیلی سال پیش بود!  

بیمارستانش مخصوص سوانح و سوختگی هست دیگه نسبت به بقیه بیمارستان ها تخصصش بیشتره!  رسیدگیشون بد نبود!  

یا ارحم الراحمین
جاش بمونه   فقط دستش از کار میوفته دور از جونش

نه دستش مشکلی پیش نمیاد چون سطح سه نبوده که بافت های زیر بخواد از بین بره!  

نگران نباش برای دستش مشکلی پیش نمیاد فقط ممکنه جاش بمونه.  اونم به مرور با لیزر و داروهایی دیگه ممکنه خوب بشه!،

یا ارحم الراحمین