2777
2789
عنوان

سلام مهربونا

127 بازدید | 25 پست

سلام روزبخیر

من قبلا هر مشکلی داشتم میومدم اینجا و از شما مهربونا میخواستم که برام دعا کنید و منم متقابلا براتون دعا میکردم که هم من حاجت روا میشدم هم عزیزانی که دعا میکردم براشون حیف یه مدت وارد اون اکانتم نشدم رمزم یادم رفت هرچقدر تلاش کردم نتونستم وارد بشم.... حالا بگذریم من عاشق یه نفر شدم و اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون خیلی دلم میخواد باهاش ازدواج کنم دیشب باهاش بیرون بودم همه چی خوب بود ولی نمیدونم چرا تو راهه برگشت یهو سرد شد باهام و منو رسوند جواب اس ام اسمم نداد 🥲دارم دیوانه میشم بیاید آرومم کنید برام دعا کنید تو این شبای قدر برام دعا کنید خواهشن یکم عاقل بشه و بیاد جلو ازم خواستگاری کنه بخدا من بد دل نیستم نیت بدی ندارم😭حاضرم هرکاری براش انجام بدم برای حاجت روایی من  آیه الکرسی  بخونید منم براتون یا یس میخونم یا آیه الکرسی فقط بنویسید مدیونتون نباشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

اروم باش 

همین که با کسی که مورد علاقه ات هست در ارتباطی خیلی خوبه 

حداقل مجال صحبت باهاش رو داری....

ادما توی یه روزهایی یه ساعت هایی بی علت پکر میشن و میرن توی غار تنهایی...

مطمئن باش وقتی روبه راه شد بهت میگه چرا یهویی سرد شده...

الان اروم باش

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

خدایی که تا اینجا بهم رسونده اتون و رابطه رو تا اینجا کشوند قطعا برای بعدش هم برنامه داره....

الان ذهنت رو خالی کن از اینکه قراره اینده چی بشه و چی نشه 

هنوز اینده نیومده که بخوای خودتو بابتش ناراحت کنی

چرا جواب نداد؟ حرف خاصی زدین؟ چه پیامی بش دادی؟ توام برای من دعا کن. با شوهرم قهرم

نه کاش میفهمیدم چراشو حداقل آروم میشدم الان😭😭الهی كه زودتر مشکلاتتون حل بشه و آقا علاقش دوبرابر بشه

خدایی که تا اینجا بهم رسونده اتون و رابطه رو تا اینجا کشوند قطعا برای بعدش هم برنامه داره.... الان ...

شما فرشته ای؟ 🥲 درست میگی تاحالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم الهی خدا پشت و پناهت باشه مرسی که وقت گذاشتی❤❤❤برای سلامتیت صلوات میفرستم

شما فرشته ای؟ 🥲 درست میگی تاحالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم الهی خدا پشت و پناهت باشه مرسی که ...

شاید باشم  ...فعلا که بال هام رو جا گذاشتم  ....ازینکه برام دعا میکنی  خیییلی خوش حال و راضیم....عاقبت بخیر و حاجت روا باشی

قربونت بشم برای امثال شما خوش قلب ها دعانکنم برای کی دعا کنم وظیفمه❤

بمونی برامون...

ببین دنیا خیلی بزرگه 

اما باهمه ی بزرگیش تورو به کسی که دوسش داری انقدر نزدیک قرار داده 

پس باقیش هم بسپر به همین گذر زمانه 

تو چه الان ذهنت شلوغ و درهم باشه چه نباشه 

زمان سپری میشه 

پس اروم و با تامل به روزهای خوب گذشته و روزهای بهتر اینده ات فکر کن....

اتفاق و حادثه ی بد هم پیش اومد خودتو نباز...

شد...شد...نشد زندگی همچنان در جریانه

بمونی برامون... ببین دنیا خیلی بزرگه  اما باهمه ی بزرگیش تورو به کسی که دوسش داری انقدر نزدیک ...

دقیقا خیلی میترسم آیندمون چی میشه😔نکنه از هم دور بشیم و..

چشم مرسی ازت که دل مهربون داری عزیزم ❤💋💋خوشا به حال اونی که دارتت خانوم❤❤

دقیقا خیلی میترسم آیندمون چی میشه😔نکنه از هم دور بشیم و.. چشم مرسی ازت که دل مهربون داری عزیزم ❤💋 ...

ان شالله که قدرتو میدونه.. اتفاقی نمیوفته....اگر هم افتاد خدای نکرده 

لمپن همون موقع غصه اشو بخور 

الان تمرکزتو بذار روی دیشب و امروز باهاشون یه گپ بزن...

خیر ببینی الهی