یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نانو کراتین کردم خیلی زیاد راضیم. واقعا به قول خودشون موادشون خیلی خوب بود کارشونم همینطور. الان یه سال گذشته هنوز همونجوریه. موهامم رشدش زیاد بود رفتم دوباره جلوی موهامو کراتین کردم. عزیزم جواب سوالت خب من خودم شامپو مخصوص کراتین استفاده میکنم و خوب سر چند وقت میرم حموم دیگه همون کاراییو میکنی که توی حالت عادی باید از موهات مراقبت کنی. روکش بالشتتم باید خوب باشه و کلا موهاتو آزاد بزاری اکسیژن بهشون برسه. میگن بعد یه ماه میتونی دکلره استفاده کنی ولی خوب نیس و کم کم کراتین از بین میره.
عزیزم من پروتئینه کردم یکی دوماهی میشه. اما مدتیه موهام ریزش گرفته. اصلا حجم موهام خیلی کمتر شده، ...
من پروتین تراپی نکردم به خود کسی که واست پروتین تراپی کرده زنگ بزن بگو اینطوری شده مو هام حتما راه حل میده اخه اینطوری که نمیشه حتما موادش خوب نبوده یا کارش.