2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نانو کراتین کردم خیلی زیاد راضیم. واقعا به قول خودشون موادشون خیلی خوب بود کارشونم همینطور. الان یه سال گذشته هنوز همونجوریه. موهامم رشدش زیاد بود رفتم دوباره جلوی موهامو کراتین کردم. عزیزم جواب سوالت خب من خودم شامپو مخصوص کراتین استفاده میکنم و خوب سر چند وقت میرم حموم دیگه همون کاراییو میکنی که توی حالت عادی باید از موهات مراقبت کنی. روکش بالشتتم باید خوب باشه و کلا موهاتو آزاد بزاری اکسیژن بهشون برسه. میگن بعد یه ماه میتونی دکلره استفاده کنی ولی خوب نیس و کم کم کراتین از بین میره.

شامپو بدون سولفات بزن.

اگه سرت چربه، و شاپو بدون سولفات جواب نمیده، یکی در میون یا دوتا درمیون ک میری حموم شامپو‌ی سولفات دار بزن.

سشوارو از بالا به پایین بیار و نزدیک موهات نزار.

من روغن آرگان گرفتم برای موهام، عالیههههع قشنگ لختو ابریشمی میشه با اون...

خواستی شماهم بگیر🥰 

..
من نانو کراتین کردم خیلی زیاد راضیم. واقعا به قول خودشون موادشون خیلی خوب بود کارشونم همینطور. الان ...

عزیزم من پروتئینه کردم

یکی دوماهی میشه.

اما مدتیه موهام ریزش گرفته.

اصلا حجم موهام خیلی کمتر شده، قبلا پرپشت بودن🥹🥹🥹

فک میکنم از شامپو باشه ک بی سولفات زدم و خوب چربی کف سرم نبرده.

حالا برای جبرانش چیکار کنم دوباره مث سابق شن ؟

..
عزیزم من پروتئینه کردم یکی دوماهی میشه. اما مدتیه موهام ریزش گرفته. اصلا حجم موهام خیلی کمتر شده، ...

من پروتین تراپی نکردم  به خود کسی که واست پروتین تراپی کرده زنگ بزن بگو اینطوری شده مو هام حتما راه حل میده اخه اینطوری که نمیشه حتما موادش خوب نبوده یا کارش.