2777
2789
عنوان

شوهرم روزی هزار بار میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بد بخت مبگفت اونا خوشگلترن از وسط دونیم میشدن  به کدوم سازتون برقصن😅

ولی درکل زیبایی برا مردا غریب ۹۰ درصدشون فقط بدن خوبه 

حاصل ۱۰ سال ازدواج و برخورد با انواع مردها 

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

شوهر منم اینطوری میگه

و شاید باورت نشه در نظر منم او زیباترین مرده گرچه شاید معیارهای  عرف زیبایی رو آنچنان نداشته باشه

او با چشم دلش تورو میبینه  و عشقش  بهت باعث میشه فقط زیبایی ببینه در وجودت

دیگه از لیلی داستان لیلی و مجنون که زشت تر نیست

اگر در دیده مجنون نشینی

به غیر از خوبی لیلی نبینی

خانم آقای دکتر

یکی هم بود تو زندگیم اینجوری بود 

همش از قیافه نداشتم تعریف میکرد 

یه بار چند تا دختر بچه نشونش دادم گفتم کدوم خوشگل تره دست گذاشت رو زشت ترینش منم فهمیدم چقدد قیافم نابودا....ازونجا بعدبهد گفتم توروخدا هیچ وقت از خوشگلی من تعریف نکن 

خیلی عجیب بود زشت ترین و عجیب ترین لباسا و کفشا رو برام انتخاب میکرد میگفت خوشگلن 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
۱۵ سال

ان شاالله خوشبخت باشی 

شاید واقعا تو به چشمش زیبا هستی 

مثلا شوهر من از خانم های چاق خوشش نمیاد 

هرکسی یه جوری هست دیگه شاید از دید شوهرت اون چیزی که زیبایی معنا میشه براش شما داری ...

یا وَدود ۱۰۱ بار بخون به قند یا خرما یا چیز شیرین بخون بده شوهرت دلش نرم بشه

سوره یاسین و نساءمن خودم به نیت حفظ زندگی مشترکم میخوندم 

و افزایش محبت زن و شوهر 

یکی بهم گفته بود.. خیلی تاثیردر حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید

هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!

35_اللّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاة فِیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فِی زُجاجَة الزُّجاجَةُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَة مُبارَکَة زَیْتُونَة لا شَرْقِیَّة وَ لا غَرْبِیَّة یَکادُ زَیْتُها یُضِیءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُور یَهْدِی اللّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللّهُ الْأَمْثالَ لِلنّاسِ وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلِیمٌ

موقع غذا درست کردن همیشه سوره ولعصر میخونم  زدم بالای گازم تا یادم نره 

سوره ولعصر صبوری میاره  

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

شک نکن عاشقته ،همسر منم همیشه بهم میگه هیچکی بجز تو به چشمم نمیاد ،تو هم الکی واسه خودت دغدغه نتراش ،البته اینم بگم بخاطر شیر دهی یکم لاغر شدم ولی تعریف نباشه قیافه خوبه 😜