2777
2789
عنوان

شوهرم داره اشک میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 24 پست
پ چه مرگشونه که نمیزارنتون؟

چون یه پسر دارن میگن وظیفتونه تا آخر عمر کنارمون باشید ..حتی اگه ۳ نصف شب یک بحثی کنیم بدون هیچ ابایی وارد خونمون میشن و مداخله میکنن...بگم تا صبح طول میکشه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه پسر دارن میگن وظیفتونه تا آخر عمر کنارمون باشید ..حتی اگه ۳ نصف شب یک بحثی کنیم بدون هیچ ابای ...

یعنی همسرتون اجازه دخالت میده؟

ببخشید اینو میگم چون خودم بابت همین مسئله دارم جدا میشم مرد باید عرضه داشته باشه که زندگی خودشو جمع کنه؛خب درسته پیش همدیگه هستین ولی نباید بزاره آرامش شما رو بگیرن

برید خونه جدا بگیرید خودتون راحت کنید از این زندگی کوفتی؛چه ارزشی داره همش اعصاب خوردی باشی؛چرا نمیر ...

سندرم استکهلم ...بخدا کاش مشکل مالی داشتیم ..لامصبا نمیذارن

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
یعنی همسرتون اجازه دخالت میده؟ ببخشید اینو میگم چون خودم بابت همین مسئله دارم جدا میشم مرد باید عرض ...

از یه طرف میخواد هوای اونا رو داشته باشه از این طرف هم هوای منو واقعا بین دو راهی مونده ...البته بعضی وقتها موفق میشن که ذهنشو مسموم کنن

چون یه پسر دارن میگن وظیفتونه تا آخر عمر کنارمون باشید ..حتی اگه ۳ نصف شب یک بحثی کنیم بدون هیچ ابای ...

هیچ وقت قبول نکنین. منم همسرم قبول کرد.. پدرش که فوت شد مادرش تنها هست تو یه خونه زندگی میکنیم. تازه خونه هم مال ما هست نه اون. میخوایم جداش کنیم. خیلی بده. تو تایپکام هست راجبش حرف زدیم

از یه طرف میخواد هوای اونا رو داشته باشه از این طرف هم هوای منو واقعا بین دو راهی مونده ...البته بعض ...

ولی بلاخره شما هم حق زندگی دارید ؛برید جدا بشید ولی نزدیکشون مرتب هم بیایید سر بزنید؛الان هیچ چیز ارزش اینو نداره شما بشینید گریه کنید؛اول اولش که برید شاید پدر و مادرش ناراحت بشن ولی وقتی ببینن روحیه شما و همسرتون خوبه پس قانع میشن مرتب هم بیایید پیششون

ولی بلاخره شما هم حق زندگی دارید ؛برید جدا بشید ولی نزدیکشون مرتب هم بیایید سر بزنید؛الان هیچ چیز ار ...

خدا کنه... میخوایم خونه بسازیم خدا کمکمون کنه