2777
2789
عنوان

ویروس جدید

190 بازدید | 15 پست

سلام خانوما 

دخترم از یک هفته قبل عید مریض شداول علایم سرمما خوردگی بعدم تب و اسهال و استفراغ پنج شش تا دکتر مختلف بردم تا رسید ب سرم و امپول یکم بهتر شد تقریبا ۱۴/۱۵فروردین خوب شد چند روزی خوب بود تا دوروز پیش الان دوباره همون علایمش شروع شده تبش خیلی زیاده و سرفه میکنه و ابریزش بینی داره 

شما ها ک بچه هاتون گرفتن چیکار کردین خوب شدن یا اگه ی متخصص اطفال خیلی خوب میشناسین معرفی کنید 

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه روز تا شب حالم توپ بود بعد شام احساس گلودرد داشتم موقع خواب بدتر شدم استفراغ و لرز و بدن درد شدید داشتم صبحش هم سرگیجه و گردن درد رفتم دکتر آمپول و دارو داد دو روزه خوب شدم یه هفته گذشته ولی هنوز شبا سرفه و صبا گرفتگی صدا دارم 

من یه روز تا شب حالم توپ بود بعد شام احساس گلودرد داشتم موقع خواب بدتر شدم استفراغ و لرز و بدن درد ش ...

دختر من خیلی حالش بدتره بی اشتهایی خیلی شدیدی هم داره تو این یک ماه دو سه کیلو کم کرده 

دکتراهم ک خداروشکر چیزی حالیشون نیست 

احتمال زیاد سیستم ایمنیش ضعیف شده 

ببین اینا چیزاییه که خودم و اطرافیام انحام دادیم کنار مصرف داروهای پزشک، و کمک کرد به زودتر خوب شدنمون

ویتامین سی و لیموترش با پوست سفید داخلی حتما بخوره هرروز برای تقویت سیستم ایمنی خوبه

تو این مدت قند شکر مصنوعی و لبنیات و قرص آهن نخوره، ویروس از اینا تغذیه میکنه

انجیر خوبه اگه حساسیتی بهش نداره

گوجه کبابی هر وعده دوتا، درصورتی که دچار اختلال در چشایی و بویایی شده و یا خستگی و بی انگیزگی داره، برای افزایش دوپامین

سوپ قلم یا مرغ با زنجبیل برای رفع ضعف

دمنوش آویشن و پونه برای گلودرد و عفونت، خیلی زیاد نخوره چون ممکنه باعث آلرژی بشه و سرفه ها طولانی مدت بمونن. در حد دو سه لیوان در روز

بخور شلغم، اکالیپتوس و در کل بخور گرم

حمام میره خیلی تو حموم نمونه ممکنه ضعف کنه یا نفس تنگی بگیره

شربت آبلیمو عسل  برای ضعف و تب خوبه

پاشویه آب ولرم و گلاب برای تب خوبه، دستمال آغشته به آب ولرم و گلاب رو روی کبدش بذار و یه لیوان آب با یه ق چای خوری گلاب قاطی کن بخوره برای خنک شدن کبد و قطع تب

آب سیب برای تب و ضعف 

استراحت کامل

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
احتمال زیاد سیستم ایمنیش ضعیف شده  ببین اینا چیزاییه که خودم و اطرافیام انحام دادیم کنار مصرف ...

خیلی ممنون عزیزم مرسی از توضیحت 

امیدوارم اشتهاش یکم خوب بشه بتونه بخوره یا میخوره بالا نیاره 

عزیزم خواهش میکنم جواب منو بده سوال دارم ازت

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

جانم؟؟؟؟ 

درباره سقط میخواستم بپرسم دارم دق میکنم حالم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

اگه بتونم کمک میکنم  چی شده

شما قبلا سقط داشتی؟؟؟چون دربارش قبلا حرف زدین توی تاپیکی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما قبلا سقط داشتی؟؟؟چون دربارش قبلا حرف زدین توی تاپیکی

ااره دوسال پیش تقریبا 

۷هفته رفتم سونوی قلب همه چیزش خوب وسالم بود ۱۱هفته یک دفعه خونریزیم شروع شد رفتم سونو گفت رشد بچه تو ۹هفته متوقف شده الانم داره سقط میشه 

همون روز تا شبش درد داشتم که جنین سقط شد ولی بقاسا داشت ک با دارو و پریود بعدیم دفع شد الان دوباره باردارم ۳۱هفته ام